Bedrijfspand bouwen

Wanneer u als ondernemer een bedrijfspand bouwen of verbouwen gaat komt u er al snel in het proces achter dat hierbij veel komt kijken. U moet onder andere vergunningen regelen, aannemers selecteren en de planning in de gaten houden. Kortom is dit geen klein project en kan er veel geld verloren gaan wanneer het project langer duurt dan gepland. Goede keuzes maken, waarbij expertise en ervaring goed kunnen helpen, maakt het project echter hanteerbaar en bespaart u veel geld wanneer u een bedrijfspand bouwen gaat. Dankzij de hulp van een goede bouwbegeleider kunt u zonder (keuze)stress het proces doorlopen. Deze goede bouwbegeleiding, waarbij de wens van de klant altijd op nummer één staat, vindt u dan ook bij BBAN.

Op een prettige manier uw bedrijfspand bouwen

Een nieuwbouw of verbouw project kan veel stress met zich meebrengen. Administratief moet er veel geregeld worden, waarbij bijvoorbeeld vaak vergunningen moeten worden aangevraagd, en ook moeten er veel keuzes gemaakt worden tussen diverse partijen waarmee u gaat samenwerken. Kennis van het proces kan het eenvoudiger maken en zorgt voor minder stress bij keuzes. 

Bedrijfspand bouwen

BBAN heeft jarenlange ervaring en kunt u als ondernemer inschakelen wanneer u een bedrijfspand bouwen gaat. Op deze manier blijft het bouwen van een nieuw pand of een verbouwing binnen uw onderneming een leuke onderneming die energie oplevert in plaats van kost. Daarbij is het belangrijk om, wanneer u een bedrijfspand bouwen gaat, zelf af te wegen of u de hulp gedurende het hele proces wilt inschakelen of juist bij specifieke onderdelen de ondersteuning van een begeleider wilt. De experts van BBAN bespreken graag met u de mogelijkheden om ook deze keuze ontspannen en toch weloverwogen te kunnen maken.

Wat doet BBAN voor ondernemers?

BBAN kan ondernemers die een bedrijfspand bouwen gaan ondersteunen vanaf het eerste moment tot op het laatst. Dit is dan ook waar BBAN voor staat: Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Niet alleen vinden wij het belangrijk om ondernemers gedurende het hele proces te ondersteunen. Wij vinden het namelijk nog belangrijker dat onze bouwbegeleiding aansluiten op uw wensen. Samen met u kijken we dan ook graag naar uw project, uw eigen mogelijkheden en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, zodat u wanneer u een bedrijfspand bouwen gaat hulp krijgt waar gewenst, maar niet betaalt voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Kijk ook met onze online tool of bouwbegeleiding voor uw project geschikt zou kunnen zijn.

Kortom is de visie van de klant ons uitgangspunt, waarvandaan wij met u vaste afspraken kunnen maken over de werkzaamheden en kosten die hieraan verbonden zijn. Zo komt u bij BBAN nooit voor onaangename verrassingen te staan achteraf en hebben al vele klanten positieve ervaringen met onze experts opgedaan.

Heeft u vragen aan ons?

Bedrijfspand bouwen

Gaat u binnenkort een bedrijfspand bouwen en heeft u nog vragen over de mogelijkheden van de specialisten van BBAN? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over onze diensten, kosten en over de manier waarop wij aan kunnen sluiten op uw wensen wanneer u mailt naar info@bban.nl of belt naar 033 – 456 31 95.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?