Hulp nodig bij de aannemersselectie voor uw project?

Bent u van plan om binnenkort te gaan bouwen of verbouwen? Dan is dit waarschijnlijk een enorme uitdaging voor u, waarbij er veel op u afkomt. Zo zult u al gauw ondervinden hoeveel zaken er komen kijken bij een bouw- of verbouwproject. Het inschakelen van een aannemer is dan ook een goed idee. Maar hoe selecteert u de meest geschikte aannemer voor uw project?

Het belang van de juiste aannemersselectie

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden en contractvormen als het gaat om het aanbesteden van een project. Hierdoor is het nogal een opgave om de juiste aannemer voor uw specifieke project te selecteren. Het selecteren van de juiste aannemer voor uw project is van groot belang. U wilt natuurlijk niet een aannemer selecteren die niet op dezelfde lijn zit. Het is dan ook belangrijk om uw wensen en voorkeuren duidelijk te formuleren voordat u een aannemer gaat selecteren. Ook het vooraf vaststellen van het totale budget is cruciaal. Op die manier weet u zeker dat u uiteindelijk een aannemer selecteert die het project binnen het gestelde budget en met de gewenste kwaliteit kan realiseren.

Laat BBAN u ondersteunen bij de aannemersselectie

Heeft u reeds uw wensen, voorkeuren, planning en budget op een rijtje gezet? Maar heeft u alsnog moeite met het vinden van een geschikte aannemer? Of heeft u het simpelweg te druk en hierdoor onvoldoende tijd om u hierin te verdiepen? Maakt u zich geen zorgen, BBAN helpt u graag met het vinden van een geschikte aannemer voor uw specifieke project. 

Dankzij ons zeer brede netwerk aan contacten, in combinatie met onze jarenlang ervaring, kunnen wij u als geen ander ondersteunen bij het selecteren van de meest geschikte aannemer. Wij begrijpen volkomen dat ieder project geheel uniek is en dus specifieke expertise nodig heeft. BBAN zal nooit een willekeurige aannemer aan uw project koppelen.

Bekijk onze projecten »

Meer dan alleen ondersteuning bij aannemersselectie

Aannemersselectie

Denkt u dat BBAN u alleen maar kan ondersteunen bij het selecteren van een geschikte aannemer? Dan heeft u het mis. Wij hebben namelijk nog veel meer te bieden. Zo kunnen we u van begin tot eind op betrouwbare en effectieve wijze begeleiden. U kunt erop vertrouwen dat we het bouw- of verbouwproces nauwlettend in de gaten zullen houden. Denk hierbij aan het regelmatig organiseren van vergaderingen, waarbij de actuele stand van zaken kan worden doorgenomen door de betrokken partijen. 

Hierdoor kan er eventueel snel worden ingegrepen wanneer bepaalde zaken niet helemaal volgens plan lopen. Van idee tot uiteindelijk oplevering kunt u bij ons terecht voor professionele begeleiding.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?