Visie & Missie

Iedereen, zakelijk of particulier, die (ver)bouw plannen heeft onafhankelijk te begeleiden tot waar men wenst langs alle facetten/valkuilen van het (ver)bouwproces. Daar waar nodig wordt samengewerkt met ervaren en gedegen partijen waardoor de continuïteit gewaarborgd wordt tijdens het (ver)bouwproces.Ruimte voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waar gekeken wordt naar people, planet en profit zal zeker niet ontbreken.
Daarnaast wordt er ook een beroep gedaan op de kennis binnen de verschillende disciplines van de samenwerkende partijen onder het motto:
“DOE WAAR JE GOED IN BENT EN LAAT DE REST OVER AAN IEMAND DIE JE VERTROUWT”.
Uiteraard in het oog houdend de juiste prijs/kwaliteitsverhouding voor alle betrokken partijen en waarbij in feite maar één ding echt telt:


                                          EEN TEVREDEN KLANT

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?