Nieuwbouw bedrijfsunits te Hengelo

Het resultaat:

Onlangs heeft BBAN de opdracht gekregen voor de bouwbegeleiding van de nieuwbouw van een 2-tal bedrijfsunits met kantoorruimte aan de Oosterveldsingel te Hengelo (Ov). De bedrijfsunits beschikken over een moderne uitstraling en zijn gesitueerd op een unieke locatie, gelegen op het industrieterrein en 5 minuten van Rijksweg A1 gelegen.

De bedrijfsunits worden casco uitgevoerd, waardoor indeling van de ruimte door toekomstige eigenaar nog bepaald kan worden. De kantoorunit bevindt zich aan de voorzijde van het pand op begane grond en 1e verdieping met een totaal oppervlak van 150m2. De bedrijfsruimten zijn 357 m2 resp. 406 m2 groot. Beide zijn voorzien van een overheaddeur en separate entreedeur aan voor- en achterzijde van het pand.

De gehele bouwbegeleiding van de nieuwbouw zal vanuit Reinald Peters worden begeleid. BBAN heeft de opdracht voor fase 2 t/m fase 4. Fase 2, het opstellen van de technische omschrijving, fase 3 de aannemersselectie en fase 4 de bouwbegeleiding. De verwachting is dat in het najaar met de bouw zal worden gestart en de bedrijfsunits medio 2e kwartaal 2023 zullen worden opgeleverd.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.