Bouw Logistiek Centrum Plintenfabriek te Ravenstein

Het resultaat:

Dit project betreft de nieuwbouw van het nieuwe logistieke centrum van de Plintenfabriek. Het betreft een kantoor met distributiecentrum van 4000 vierkante meter, en is bedoeld om de logistiek van De Plintenfabriek te verbeteren en uit te breiden.

Op vrijdag 29 januari jl. hebben we de 1e paal geboord bij de nieuwbouw van de Plintenfabriek. Een feestelijk moment, wat helaas vanwege de het coronavirus niet uitgebreid gevierd kon worden. In totaal gaan er 80 avegaarpalen en 463 grondverdringende palen de grond in, om zo een stabiele basis te vormen voor vloer en constructie van het distributiecentrum.

Dit project is onder begeleiding van onze bouwadviseur Gert van Beek. 

We streven ernaar om voor de bouwvakvakantie de eerste pallets met de mooie producten van de plintenfabriek te kunnen herbergen.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?