Wat zijn de kosten van een nieuw bedrijfspand bouwen?

Runt u een succesvolle onderneming en is het de hoogste tijd voor uitbreiding? Dan wordt het een afweging maken van de kosten van een nieuw bedrijfspand bouwen ten opzichte van verhuizen. Een bedrijfshal laten bouwen klinkt aantrekkelijk. Maar dit is geen eenvoudige klus. Het bouwen van een nieuw bedrijfspand is een complex project, waar veel bij komt kijken. BBAN neemt u graag alle zorgen uit handen, zodat u kunt blijven focussen op uw kerntaken. Wij begeleiden uw nieuwbouwproject op transparante en kostenbesparende wijze. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u met een gerust hart uw eigen bedrijfsvoering centraal stellen. Deze begeleiding bestaat onder andere uit aannemersselectie, bestektekeningen, de kosten van het bedrijfspand bouwen berekenen en randzaken zoals de digitale bouwaanvraag ondertekenen. Allemaal zaken waar wij veel ervaring mee hebben en daardoor de markt goed kennen.

Waaruit bestaan de kosten van een bedrijfspand bouwen?

Een zeer belangrijk onderdeel van het bouwen van een bedrijfspand wordt door de kosten gevormd. Zo zijn er natuurlijk een aantal zaken om rekening mee te houden bij het berekenen van de kosten van uw nieuw te realiseren bedrijfspand. 

Bedrijfspand bouwen kosten

Het belangrijkste is het aantal vierkante meter van het bedrijfspand. Het is namelijk zo dat er een prijs per vierkante meter wordt gehanteerd. Hoe groter het bedrijfspand, hoe hoger de kosten. Bedenk dus goed van tevoren hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig gaat hebben. Ook de afwerking is van invloed, zo zal een geïsoleerde loods bouwen de kosten hoger uit laten komen dan bij een bedrijfshal laten bouwen. We denken mee in wat u nodig heeft en hoe de kosten laag te houden. In deze eerste fase draait het vooral om keuzes maken en knopen doorhakken, iets waar BBAN u graag bij ondersteunt.

De prijs van een bedrijfspand bouwen berekenen

U bent uiteraard benieuwd naar het totale kostenplaatje van uw bouwplannen. Hiervoor kunt u eenvoudig gebruik maken van onze calculator. Wanneer u concrete bouwplannen hebt, kunt u stap voor stap de nodige gegevens invullen. Denk hierbij aan de oppervlakte en het afwerkingsniveau. Aan de hand van de door u ingevulde gegevens tonen wij u een kostenindicatie. De getoonde prijzen zijn puur ter indicatie en altijd inclusief 21% BTW. Bent u van plan om een bedrijfspand boven de 1000m2 te laten bouwen? Dan adviseren we u om contact met ons op te nemen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden.

Ondersteuning bij het berekenen van de prijs van een bedrijfspand bouwen

Aannemer

Komt u er niet helemaal uit met onze calculator? Geen probleem, bij BBAN begrijpen we dat iedere situatie uniek is en om een andere aanpak vraagt. Dit betekent ook dat de kosten uiteraard per situatie verschillen. We ondersteunen u graag bij het berekenen van de kosten van uw nieuw te realiseren bedrijfspand. 

Bovendien behoeden we u voor hoge kosten, doordat we een samenwerkingsverband met vaste, bewezen betrouwbare partijen hebben. Ons contactennetwerk is zeer uitgebreid, waardoor altijd de meest geschikte bedrijven aan uw bouwklus gekoppeld zullen worden.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.