Reviews

Jeannette Smole
Jeannette Smole
08:24 28 Jun 24
USP van BBAN is de snelle en effectieve communicatie zowel naar opdrachtgever als naar de uitvoerders.
Marie Louise Serné
Marie Louise Serné
20:12 26 Jun 24
In het centrum van Amersfoort hebben wij in een groot vervallen huis 4 prachtige originele appartementen gebouwd. Precies in de allermoeilijkste tijd in de bouwsector: corona, renteverhoging, nieuwe wetgeving, schaarste van werklieden en materiaal t.g.v. Oekarine-crisis enz., heeft BBan ons met zijn deskundige adviezen, betrouwbare netwerk en vooral het meedenken in oplossingen, ons door deze zware tijd geloodst. Bban ziet behalve de technische kant ook dat de menselijke aspecten een bepalende rol spelen voor het behalen van succes.
Esther Gorlee
Esther Gorlee
13:16 22 Jan 24
Wij zijn tijdens onze verbouwing bijgestaan door bouwbegeleider Peter Huurdeman. Dit is heel erg goed gegaan!Peter heeft ons ontzorgd gedurende onze verbouwing. In het voortraject heeft hij samen met ons de best passende aannemer gevonden. Dit vonden wij zelf een onmogelijke zoektocht, omdat wij geen ervaring hadden met het zoeken van een aannemer. Ook zijn de kosten netjes vooraf gespecificeerd, en zijn we binnen de opgestelde begroting gebleven.Tijdens de verbouwing had hij nauw contact met de aannemer, loste (kleine en grote) problemen op en was ons kompas bij de keuzes die we moesten maken. Ook zorgde hij voor een soepel en goed gedocumenteerd proces, waardoor iedereen altijd wist wat er afgesproken was en hierdoor weinig tot geen misverstanden zijn ontstaan.Wij raden de bouwbegeleiding van BBAN zeker aan wanneer je zoveel mogelijk ontzorgd wil worden. Zo wordt je verbouwing iets waar je achteraf met een glimlach aan terugdenkt 🙂
Said Echargui
Said Echargui
19:01 21 Jan 24
Zeer kundige professionals met veel kennis en expertise in huis. Zeer tevreden!
Alette Groothuis
Alette Groothuis
18:17 03 Jan 24
Dankzij de goede begeleiding door René Verlaan van de BBAN voor de verduurzaming van onze tussenwoning uit 1973, zitten we er weer warmpjes bij en gebruiken we minder energie. Zonder zijn hulp was het ons niet gelukt om een aannemer/ onderaannemers etc. bijeen te krijgen. René had een scherp oog voor het gehele traject, zowel voor, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. Een bouwgeleider ontzorgt maar steeds in goed overleg met ons. Het was de investering om voor een bouwbegeleider kiezen, meer dan waard.
Maaike van Slooten
Maaike van Slooten
08:23 20 Dec 23
Wij zijn heel snel en kundig geholpen door René Verlaan toen wij een aangepaste offerte van de aannemer kregen die ineens veel duurder was dan de oorspronkelijke. Ik kan BBAN van harte aanbevelen.
Ronald Linden,van der
Ronald Linden,van der
13:40 24 Aug 23
fijn samen werken met deze mensen.betrokken bij de projecten, en duidelijke communicatie.
BBAN heeft mij in de persoon van Ingvar Meijers vakkundig en professioneel bijgestaan tijdens mijn moeizaam verlopende verbouwing.Ingvar blinkt uit met goede suggesties en zijn niets aan duidelijkheid te wensen overlatende communicatie richting mijn aannemer. Hij weet wat van een aannemer verwacht mag worden en kan dat naar de aannemer overbrengen op een respectvolle en effectieve manier. Hij is scherp en met mooie praatjes maakt hij korte metten.Ingvar is efficiënt, met hem klankborden ging altijd vlot, soepel, plezierig en zijn deskundigheid was daarbij voor mij heel waardevol. Daarbij is hij gewoon een heel prettig persoon in de omgang. Kortom, niets dan lof.
Albert van Driel
Albert van Driel
08:59 08 Jul 22
Daan ten Sijthoff
Daan ten Sijthoff
16:42 24 Jun 22
Vincent Oosterwijk
Vincent Oosterwijk
14:44 21 Jan 21
Jorinde - Mastermatch
Jorinde - Mastermatch
19:55 20 Jan 21
Professionele organisatie met een breed netwerk van experts!
Dirk Bouwman
Dirk Bouwman
08:15 20 Jan 21
Bban is een heel professioneel bouwbegeleidings bureau.Aan de leiding staat de altijd enthousiaste Rene Verlaan.Bij Bban gaat het meer om een goede begeleiding dan om geld vandaar dat ze vaste tarieven hanteren en geen onverwachte kosten opvoeren. Persoonlijk vind ik het een echte aanrader!Dirk Bouwman.
Jeroen Hopman
Jeroen Hopman
08:02 04 Dec 20
Professionele groep met mensen met betrouwbare partijen. Heb je verbouwplannen neem dan contact op en zie wat je mogelijkheden zijn.Minder stress en alles goed geregeld.
Henriette vb
Henriette vb
10:45 01 Dec 20
Fijn en duidelijk!
Dirk Klaver
Dirk Klaver
08:53 30 Nov 20
Professionele partij voor bouwproces begeleiding. Zeker voor opdrachtgevers die graag het stuur in handen willen houden, maar daar wel een professional voor willen bijschakelen.
Richard van der Meer
Richard van der Meer
06:28 11 Aug 20
Absolute toppers en een fijne gesprekspartner die de markt en de bouwsector van binnen en van buiten kennen. BBAN kan je heel veel werk uit handen nemen en achteraf gezeur voorkomen.
Frans van den Aker
Frans van den Aker
18:05 05 Aug 20
Het heeft mij positief verrast dat BBAN zoveel langlopende samenwerkingen heeft met bouw gerelateerde bedrijven die dezelfde kwaliteit en passie voor de bouw delen
Joris Suijkerbuijk
Joris Suijkerbuijk
09:29 03 Aug 20
Ramon Freriks
Ramon Freriks
09:35 28 Jul 20
Doen altijd wat ze beloven, hele fijne organisatie! Aanrader!
Boy Grizell
Boy Grizell
06:50 24 Jul 20
Zeer goede ervaringen mee, deskundige en persoonlijke begeleiding!
Sven Teeuwen
Sven Teeuwen
10:38 17 Jul 20
Mega fijn bedrijf en zeer professioneel. Heel Prettig om te zien hoe proces gericht BBAN de zaken aanpakt.
Rijvo Interieur
Rijvo Interieur
08:01 14 Jul 20
Jeroen Hopman
Jeroen Hopman
08:03 13 Jul 20
Als u verbouwplannen heeft en geen zorgen. Ga dan in zee met de BBAN groep. Een professionele groep met veel kennis. Alle facetten van bouw, verbouw en sloop worden gedekt.
Frans van den Hombergh
Frans van den Hombergh
18:52 11 Jul 20
Loes Kamphuis
Loes Kamphuis
11:20 10 Jul 20
Marco Pietersen
Marco Pietersen
20:32 01 Dec 17
Vriendelijk en bijzonder behulpzaam bij het bepalen van de richting van onze verbouwing.
js_loader

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.