Lid worden van de BBAN netwerkorganisatie

De BBAN-groep bestaat uit transparante bouwspecialisten, die hun kennis en expertise graag inzetten om het bouwproces te begeleiden. Door korte lijnen, één aanspreekpunt en een professionele aanpak wordt er efficiënt gewerkt en worden kosten bespaard. De bouwadviseur van de BBAN ondersteunen bij alle soorten bouwprojecten. Zoals dakkapellen, uitbouwen, kantoorverbouwingen, keukens, badkamers, interne verbouwingen/renovaties, afbouw casco woningen en/of nieuwbouw complete woningen.

De bouwadviseurs van de BBAN vormen een landelijk netwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Interesse om bij de BBAN-groep aan te sluiten?
Kunt u met uw kennis en kunde een waardevolle toevoeging zijn voor ons netwerk, dan roepen wij u op om lid te worden van de BBAN. Wilt u meer informatie? Download onze flyer of vul het formulier in en wij nemen snel contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken. 

Lid worden
Akkoord *

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?