Monument restauratie

U wilt uw monument restaureren?

Het verbouwen of de restauratie van een monument vereist heel wat specialistische kennis en ervaring dan de verbouwing van een relatief nieuwe woning. U dient met veel meer zaken rekening te houden, zoals de verplichte instandhouding van authentieke elementen, welke vergunningen nodig zijn en welke bouwmaterialen zijn toegestaan. Onze experts hebben daar reeds jarenlange ervaring mee, en kunnen u van professionele begeleiding voorzien bij het verbouwen van uw monument. Of het nu een monument is dat in particulier of zakelijk bezit is of van de gemeente maakt daarbij niet uit. Wij verbouwen en restaureren vrijwel alle soorten monumenten, en kunnen zowel zorgdragen voor de voorbereiding en de planning als de volledige uitvoering ervan. We beschikken over een groot netwerk aan professionele vaklui in diverse disciplines, en hebben altijd de juiste man voor uw klus.

Monument restauratie

Bedrijf: B2 Restauratie

Laat ons uw monument restaureren

Als u BBAN inschakelt om u te begeleiden bij de restauratie van uw monument kunt u een zeer persoonlijke service verwachten. U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij wie u terecht kunt met vragen, en die u op de hoogte houdt van de volledige voortgang van het project. Onze kostendeskundige berekent op basis van de benodigde bouwkundige en installatietechnische aanpassingen wat de kosten zullen zijn. Tevens kan deze een Meerjaren Onderhoudsplan of Periodiek Instandhoudingsplan voor u opstellen. Deze kunnen nodig zijn voor het verkrijgen van de subsidie voor het monument.

Monument restauratie

Subsidie aanvragen voor restauratie

Als u een monument wilt restaureren of herbestemmen, maar ook als u een ander type woning of zelfs een zwembad laten bouwen wilt moet u een vergunning aanvragen. BBAN kan u in al deze gevallen helpen. Wij weten waar u recht op heeft, en helpen u bij het formuleren van uw subsidieaanvraag. Dit betreft voor monumenten bijvoorbeeld subsidies voor instandhouding, voor Rijksmonumenten met een woonfunctie of voor een haalbaarheidsonderzoek. Onze professionals vragen ze voor u aan, en regelen al het benodigde papierwerk.

Wat hebben wij nog meer te bieden?

Bij BBAN zijn we gespecialiseerd in het voorbereiden, plannen en tot in de kleinste details uitvoeren van diverse bouwwerkzaamheden en renovaties. Daarnaast kunt u ons zelfs een tuinontwerp laten maken. Onze ervaren tuinarchitecten en hoveniers staan voor u klaar om een ontwerp te maken en te realiseren dat helemaal past bij de woning of openbare ruimte eromheen. Of het nu een monument, een moderne nieuwbouwwoning of een winkelcentrum betreft, de bestrating en beplanting moet passen bij de omgeving. Ook daarvoor bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Monument restauratie

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?