Tuinontwerp laten maken

Bij BBAN beschikken we over een breed scala aan professionals op het gebied van tuin- en landschapsontwerp. We bieden u een landelijke dekking, en dus zit er altijd wel iemand bij u in de buurt die u een tuinontwerp kunt laten maken. Uw wensen en eisen staan daarbij altijd centraal, maar we houden uiteraard ook rekening met het bestemmingsplan en de benodigde vergunningen, bijvoorbeeld als u een zwembad wilt laten bouwen.

Een tuinontwerp laten maken is iets wat de meeste mensen slechts één keer doen voor de tuin en de woning waarin ze wonen. Daarom is het belangrijk dat het ontwerp precies zo is als u in gedachten had, en het naadloos aansluit bij de woning en de rest van de omgeving. We combineren daarbij uw persoonlijke wensen met een flinke dosis creativiteit en maatwerk. Daarmee leggen we de basis voor een prachtige tuin waar iedere bewoner zich thuis voelt.

Tuinontwerp laten maken

Een tuinontwerp laten maken incl. realisatie

Bij BBAN kunt u zowel een tuinontwerp laten maken als de volledig realisatie en aanleg van de tuin uitbesteden. Met ons grote netwerk aan zelfstandige hoveniers kunnen wij u de volledige aanleg en zelfs het onderhoud uit handen nemen. Of het nu gaat om een grote, luxe tuin met zwemvijver of een compacte, maar knus ingerichte tuin met een gezellig terras, wij zorgen ervoor dat uw tuin er gedurende alle seizoenen mooi bij ligt. Ons het tuinontwerp laten maken betekent dat wij bij het ontwerpen ervan reeds rekening houden met de verschillende seizoenen, zodat er altijd iets in bloei staat en uw tuin constant groen oogt.

We nemen daarnaast aspecten mee zoals de stand van de zon gedurende de dag, de ligging van de tuin en de locaties van de woonkamer, keuken en (openslaande) deuren naar buiten. Zo wordt de tuin een verlengde van uw huis, en lopen de twee naadloos in elkaar over.

De werkwijze van onze professionals

Of u ons nu inschakelt voor een tuinontwerp, de restauratie of het herbestemmen van een monument, de bouw van een serre of zelfs volledige woning, onze experts werken altijd op persoonlijke en transparante wijze. We zetten onze expertise en kennis in om u op efficiënte wijze te helpen bij uw (bouw)- project, en houden te allen tijde het kostenplaatje in de gaten. Met onze hulp heeft u de maximale controle over uw project, en geniet u altijd van een vast aanspreekpunt voor al uw vragen.

Interesse in onze diensten? Neem dan even contact op via het contactformulier, dan vertellen we wat we met betrekking tot uw plannen voor u kunnen betekenen.

Tuinontwerp laten maken

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?