Zwembad laten bouwen

Met onze hulp een zwembad laten bouwen

Wilt u in uw achtertuin of misschien zelfs binnenshuis een zwembad laten bouwen? Dan is het belangrijk dat u daar professionele begeleiding bij heeft. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Bij BBAN beschikken we over een groot, landelijk netwerk van professionals in allerlei verschillende disciplines. Daardoor kunnen we u in het gehele proces begeleiden en voorzien van elke denkbare vakman. Onze bouwadviseurs staan bovendien voor u klaar met een gedegen advies met betrekking tot de kosten, materialen en het ontwerp, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Een zwembad laten bouwen gebeurt met de professionals van BBAN op een professionele, overzichtelijke en uiterst efficiënte wijze.

Zwembad laten bouwen
Bedrijf: Waterstijl

Zwembad laten bouwen samen met een expert

Of nu nu een klein of groot zwembad wilt laten bouwen, dit soort constructies moeten altijd voldoen aan diverse eisen. U moet er een vergunning voor hebben, waarbij u aan een aantal voorwaarden moet voldoen. Onze bouwadviseur kan u precies vertellen welke voorwaarden en eisen dat zijn, zodat u daar tijdens het maken van het ontwerp rekening mee kan houden. Uiteraard kunnen we u ook voorzien van iemand die dit ontwerp voor u maakt, en een aannemer die de volledig bouw ervan in goede banen leidt. Hetzelfde kunnen we voor u doen wanneer u een andere constructie of bouwwerk wilt realiseren of restauratie wilt laten uitvoeren, bijvoorbeeld aan een monument.

Een prachtige tuin met zwembad

Een zwembad laten bouwen natuurlijk nog slechts één stap richting het realiseren van uw droomtuin. Wilt u daarnaast ook genieten van een prachtige tuin waarin dat zwembad helemaal tot zijn recht komt? Bij BBAN kunt u tevens een tuinontwerp laten maken, inclusief de volledige aanleg en zelfs het onderhoud ervan. Wij zijn er voor gezellige tuinen waarin geleefd mag worden, maar ook voor strakke design tuinen voor bij de meest moderne nieuwbouwwoningen. Ook voor het aanleggen en onderhouden van erven, openbare tuinen en historisch erfgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuinexperts werken zeer deskundig, en beschikken over kennis van de nieuwste technologieën.

Of u ons nu inschakelt om een serre, een extra verdieping of een zwembad te laten bouwen, wij houden het kostenplaatje voor u in de gaten en begeleiden u in het gehele proces. Bovendien zorgen wij voor de juiste technische tekeningen en vergunningen, bijvoorbeeld bij het herbestemmen van een oud pand. Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan even contact met ons op, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Zwembad laten bouwen

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?