Herbestemming

Hulp bij herbestemming van oude panden

Heeft u een oud pand dat u wilt herbestemmen? Dan staan onze experts u graag bij met een gedegen advies. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de restauratie, de benodigde subsidies en de technische haalbaarheid van uw plan/wens. Of het nu een monument betreft of een niet-monumentaal pand maakt niet uit. Wij beschikken over monumenten specialisten die alle kennis in huis hebben om zeer oude panden te kunnen restaureren en verbouwen, maar ook veel experts op het gebied van (relatieve) nieuwbouw. De herbestemming van oude panden betreft vaak religieus erfgoed (zoals kloosters en kerken) en wij hebben alle kennis en ervaring in huis om deze op passende wijze een nieuwe functie te geven.

Herbestemming

Bedrijf: B2 Restauratie

Vergunning aanvragen voor herbestemmen

Wat het uiteindelijke doel ook is voor de herbestemming van een oud pand, u heeft vrijwel altijd diverse vergunningen nodig. Het goede nieuws is dat u vaak ook recht heeft op subsidies. Wij kunnen u aan de hand van het betreffende pand en uw wensen vertellen welke dat zijn, en deze indien gewenst direct voor u aanvragen. 

Herbestemmen
Herbestemmen

Nadat onze architect de technische tekeningen af heeft en al het papierwerk rond is kan er gestart worden met verbouwen. Onze ervaren aannemers en professionele vaklui realiseren voor u de (bouw)- technische kant van het herbestemmen van het pand. Daarna kunt u of uw organisatie het naar wens inrichten en invullen.

Een pand in balans met de omgeving

Of u nu een pand wilt herbestemmen, een monument wilt restaureren of een nieuwbouwwoning wilt bouwen, bij BBAN vinden we dat deze in balans moet zijn met de omgeving. Daarom kunt u bij ons ook een tuinontwerp laten maken. We beschikken naast alle technische vaklui namelijk ook over tuinarchitecten en hoveniers. Zij kunnen voor u een ontwerp op maat maken dat past bij de woning of het gebouw. Uw wensen en eisen staan daarbij net als bij al onze andere projecten centraal, maar we denken wel op creatieve wijze mee voor een stijlvol en uiterst gebalanceerd resultaat.

Professionele begeleiding bij bouwen of verbouwen

Schakel BBAN in als u professionele begeleiding wilt bij het bouwen, verbouwen, restaureren of herbestemming van panden, en zelfs als u een zwembad wilt laten bouwen. Dan weet u zeker dat het project van begin tot eind wordt gecoördineerd, en u niets over het hoofd ziet. Onze kostendeskundige kan u bovendien vertellen wat de kosten zullen zijn, en slim inspelen op veranderingen in de markt.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier op deze website, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over onze diensten.

Herbestemmen

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.