BBAN Bouwbegeleiding

Met zekerheid goedkoper!

Particulier

Wij kennen de bouwwereld door en door en zorgen dat u met veel plezier uw nieuwbouw project kunt realiseren!


Voor u als particulier is een nieuwbouwproject best ingewikkeld, immers, u doet dit niet vaak genoeg om ervaring te krijgen in dergelijke projecten. Waarom dan BBAN in de arm nemen? Met een nieuwbouwproject heeft u met andere zaken te maken dan bijvoorbeeld een verbouwing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve veiligheidseisen uit het Bouwbesluit om er maar eens een paar te noemen.


Voor veel particulieren is een nieuwbouwproject, mede door teken-, reken- en regeltjeswerk een enorm obstakel waarvoor veel kennis vereist is en er financieel en praktisch veel mis kan gaan wanneer niet de juiste wegen bewandeld worden. Onze adviseurs hebben veel specialistische kennis in huis, van architectuur tot wet- en regelgeving, van werktuigbouwkundige installaties tot binnenhuisarchitectuur en styling.


De BBAN bouwbegeleider begeleidt uw bouwproject van idee via aanvraag en gemeentelijke toetsing tot aannemersselectie, toezicht op de kwaliteit van de uitvoering en doet hij de complete bouwadministratie. Uw bouwbegeleider staat u bij tot het moment van oplevering én verzorgt de nazorg. Hij houdt contact met alle partijen en maakt duidelijke en transparante afspraken en legt deze ook vast. Met ons heldere Plan van aanpak en de BBAN Methode kunnen we u veel geld besparen. Geen discussies meer over prijs, meerwerk of opleverdatum tijdens de bouw. BBAN regelt en verzorgt. Een hele zorg minder!


BBAN maakt bouwen leuk!

Wist u dat u op onze website ook zelf een kostenindicatie kunt maken van uw nieuwbouwplannen? Met onze bouwkostencalculator kunt u zelf een ruwe schatting maken op basis van kengetallen en gemiddelden die we uit ervaring hebben vastgesteld. Voor een meer specifiek op uw situatie gerichte kostenraming raden we geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kunt u uw ideeën en wensen kenbaar maken en wanneer u met ons in zee gaat gaan we deze samenvatten in een Programma van Eisen. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien en krijgt u een helder beeld van uw project! Daarnaast bieden wij ook een BBAN Nieuwbouw Quick Scan aan.

Wilt u meer weten over de BBAN Methode? Klik dan hier en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?