BBAN Bouwbegeleiding

Met zekerheid goedkoper!

Particulier

Wij kennen de bouwwereld door en door en zorgen dat je met veel plezier jouw nieuwbouw project kunt realiseren!


Voor jou als particulier is een nieuwbouwproject best ingewikkeld, immers, je doet dit niet vaak genoeg om ervaring te krijgen in dergelijke projecten. Waarom dan BBAN in de arm nemen? Met een nieuwbouwproject heb je met andere zaken te maken dan bijvoorbeeld een verbouwing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige voorschriften van de gemeentelijke bouwverordening, de welstandsnota en de constructieve veiligheidseisen uit het Bouwbesluit om er maar eens een paar te noemen.


Voor veel particulieren is een nieuwbouwproject, mede door teken-, reken- en regeltjeswerk een enorm obstakel waarvoor veel kennis vereist is en er financieel en praktisch veel mis kan gaan wanneer niet de juiste wegen bewandeld worden. Onze adviseurs hebben veel specialistische kennis in huis, van architectuur tot wet- en regelgeving, van werktuigbouwkundige installaties tot binnenhuisarchitectuur en styling.


De BBAN bouwbegeleider begeleidt jouw bouwproject van idee via aanvraag en gemeentelijke toetsing tot aannemersselectie, toezicht op de kwaliteit van de uitvoering en doet hij de complete bouwadministratie. Jouw bouwbegeleider staat je bij tot het moment van oplevering én verzorgt de nazorg. Hij houdt contact met alle partijen en maakt duidelijke en transparante afspraken en legt deze ook vast. Met ons heldere Plan van aanpak en de BBAN Methode kunnen we jou veel geld besparen. Geen discussies meer over prijs, meerwerk of opleverdatum tijdens de bouw. BBAN regelt en verzorgt. Een hele zorg minder!


BBAN maakt bouwen leuk!

Wist je dat je op onze website ook zelf een kostenindicatie kunt maken van jouw nieuwbouwplannen? Met onze bouwkostencalculator kan je zelf een ruwe schatting maken op basis van kengetallen en gemiddelden die we uit ervaring hebben vastgesteld. Voor een meer specifiek op jouw situatie gerichte kostenraming raden we geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. In dit gesprek kan je jouw ideeën en wensen kenbaar maken en wanneer je met ons in zee gaat gaan we deze samenvatten in een Programma van Eisen. Hierdoor wordt niets over het hoofd gezien en krijgt je een helder beeld van jouw project! Daarnaast bieden wij ook een BBAN Nieuwbouw Quick Scan aan.

Wil je meer weten over de BBAN Methode? Klik dan hier en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.