Luxe tuinen

Luxe tuinen vakkundig aangelegd

Bent u fan van grote, luxe tuinen en droomt u zelf ook van zo’n mooi ontwerp? Bij BBAN staan we in dat geval voor u klaar. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van professionals op het gebied van tuinontwerp, -aanleg, en -onderhoud. Via ons vindt u gemakkelijk iemand die een tuinontwerp kan maken, en vervolgens de juiste hoveniers die dit kan aanleggen. We werken daarbij altijd op een zeer persoonlijke en transparante manier, en hebben uw wensen en eisen centraal staan. Bij de aanleg van luxe tuinen denken we op creatieve wijze met u mee voor het allermooiste resultaat.

Onze tuinexperts zijn perfect op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van luxe afwerkingen en kunnen zelfs een kleine tuin een luxe uitstraling geven. Schakel daarom onze professionals in voor het laten maken en uitvoeren van uw tuinontwerp.

Luxe tuinen

De kenmerken van luxe tuinen

Door de jaren heen hebben we al veel verschillende tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. De zeer luxe tuinen in het bijzonder, zijn ware kunstwerkjes geworden. Dit betreft doorgaans tuinen met veel strakke vormen en hoge kwaliteit afwerkingen. De beplanting is zorgvuldig gekozen en de hele tuin is in balans, tevens in verhouding tot de betreffende woning. Het restylen of aanleggen van luxe tuinen vergt een tuinarchitect met oog voor detail, die niet bang is om buiten de gebaande paden te treden. Creatieve oplossingen maken een tuin uniek in zijn soort, en een plek om ultiem van te genieten. Los van een tuinarchitect en/of hovenier kunnen wij u ook voorzien van andere experts met betrekking tot de tuin, bijvoorbeeld als u een zwembad wilt laten bouwen.

Over onze werkwijze

Bij BBAN staan we voor stijlvolle en unieke bouwwerken, gevels en buitenruimtes, en kunnen we u op professionele wijze begeleiden bij het realiseren ervan. We zijn experts op het gebied van herbestemmen, nieuwbouw en tuinarchitectuur, maar kunnen ook de restauratie aan een monument voor u uit handen nemen. Op elk van deze vlakken beschikken we over de juiste vakexpert die voor u de klus kan klaren. 

Met één vast aanspreekpunt die voor u de voortgang bijhoudt en communiceert weet u altijd hoe de zaken ervoor staan. Bovendien houden we altijd het kostenplaatje in de gaten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Kortom: Als u ons inschakelt voor uw bouwprojecten of luxe tuinen weet u zeker dat daar alleen het allerbeste resultaat en een prettige samenwerking uit voortkomt.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.