Monument verbouwen

Professionele hulp bij uw verbouwing

Bij BBAN bieden we hulp op maat bij elke denkbare vorm van het verbouwen van gebouwen, bijvoorbeeld aan een monument. Wanneer u wilt gaan verbouwen is het belangrijk dat u precies weet wat wel en niet mag, oftewel wat het bestemmingsplan voorschrijft, welke vergunningen u nodig heeft en welke bouwmaterialen zijn toegestaan. Onze experts zijn overal van op de hoogte, en begeleiden u gedurende het gehele proces. We helpen u bijvoorbeeld bij de aanvraag van de omgevingsvergunningen en het berekenen van de kosten. Daarnaast bekijken wij of u recht heeft op subsidies bij de restauratie, en vragen deze voor u aan bij de betreffende instanties. Dit kan de kosten behoorlijk drukken, wat een welkome bijkomstigheid is voor wie niet teveel geld aan de restauratie wil uitgeven.

Monument verbouwen
Bedrijf: B2 Restauratie

Verbouwen van een monument

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden van (zelfs zeer grootschalige) restauraties en projecten aan monumenten. Of het nu een kleine verbouwing is of het volledig opnieuw indelen en herbestemmen van het gebouw, wij weten hoe u dat stap voor stap aanpakt. Doordat wij over een zeer breed netwerk van experts verdeeld over het hele land beschikken kunnen we u in elke regio van dienst zijn.

Hetzelfde geldt voor wanneer u een niet-monumentale woning wilt (ver)- bouwen. Met een van onze ervaren aannemers zorgt u ervoor dat elk bouwproject soepel verloopt en dat te allen tijden het kostenplaatje in de gaten wordt gehouden. Doordat we bovendien met professionals uit diverse vakgebieden samenwerken (tegelzetters, tuinontwerpers, timmermannen, etc.) kunnen we het project van A tot Z uit handen nemen. Met BBAN aan uw zijde wordt de bouw, verbouwing of restauratie u makkelijk gemaakt!

Over onze manier van werken

Bij ons staan uw wensen en eisen altijd centraal, wat het ook is dat u aan ons wilt uitbesteden. We denken daarnaast actief en op creatieve wijze met u mee voor het allerbeste resultaat, en kijken daarbij verder dan de gangbare oplossingen. Onze professionals weten immers als geen ander wat er allemaal mogelijk is, of het nu gaat om een restauratie, een zwembad laten bouwen of het bouwen van een extra verdieping. Naast bouwtechnische hulp kunt u ons ook een tuinontwerp laten maken, desgewenst inclusief aanleg en onderhoud. Onze tuinarchitecten en hoveniers staan graag voor u klaar om uw achtertuin, publieke ruimte of erf op te knappen en van mooie begroeiing en bestrating te voorzien.

Bij BBAN staan we voor stijlvolle en duurzame bouwwerken, gevels en buitenruimtes, en kunnen we u op professionele wijze begeleiden bij het realiseren daarvan.

Monument verbouwen

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?