BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Bouwbegeleiding tarieven

Wanneer u plannen heeft om een nieuw huis te bouwen, of juist uw woning te verbouwen, wilt u zeker zijn dat alles vlot verloopt. Verspeelde tijd en te hoge kosten liggen echter op de loer. Niet voor niets maken ook particulieren en MKB’ers tegenwoordig steeds vaker gebruik van professionele bouwbegeleiding. Dat verschaft u de zekerheid dat het bouwproces gestroomlijnd is.

BBAN kan u helpen met bouwbegeleiding. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van dé bouwbegeleidingsbureaus van Nederland. Met honderden tevreden klanten en een uitgebreid netwerk aan bouwpartijen, aannemers en installateurs zijn we in staat om het gehele bouwproces, van eerste idee tot nazorg, in te richten.

Bekijk onze projecten »

Wilt u meer informatie?

Wat kost een bouwbegeleider?

Bouwbegeleiding is uiteraard niet gratis, maar u krijgt er veel voor terug. Zo doen wij voor u de bouwaanvraag, zorgen wij voor een helder en concreet bouwbestek, selecteren we voor u aannemers en onderhouden we de contacten. Ook bekommeren we ons om de nazorg. Dat laatste wordt vaak vergeten, maar is wel cruciaal. Immers, bij fouten in de oplevering is het belangrijk dat de verantwoordelijken daarop worden aangesproken.

De tarieven voor begeleiding bij de bouw van BBAN verschillen per opdracht. De bouwbegeleiding tarieven zijn onder meer afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u enkel hulp met het opstellen van een bouwplan, of wilt u hulp van A tot Z – van idee tot nazorg. Dat maakt nogal wat verschil en dat is uiteindelijk ook van invloed op de tarieven en de kosten.

Bouwbegeleiding tarieven schatting

Om toch een idee te krijgen wat uw bouw- of verbouwplannen gaan kosten en met welke bouwbegeleiding tarieven u rekening kunt houden, kunt u een beroep doen op onze bouwcalculator. Deze geeft u een ruwe schatting van de kosten op basis van kengetallen, gemiddelden die we uit eigen ervaring hebben vastgesteld. Bij die prijs zit ook de bouwbegeleiding van BBAN inbegrepen.

Voor een meer specifieke kostenindicatie is het verstandig om (geheel vrijblijvend) een gratis adviesgesprek aan te vragen. Daarin leggen wij uit wat wij voor u kunnen betekenen en wat de exacte tarieven en kosten zijn voor onze bouwbegeleiding. Als eerder vermeld, zijn die namelijk ook afhankelijk van de grootte van uw (ver)bouwproject en bijkomende ideeën en wensen.

Kosten besparen met bouwbegeleiding

In eerste instantie kost begeleiding u wat geld, maar dat verdient zichzelf terug. BBAN onderhoudt namelijk goede relaties met tal van bouwpartijen, aannemers etc., waardoor wij in staat zijn om scherpe prijsafspraken te maken. Tegen kosten die u als particulier of MKB’er niet voor mekaar krijgt. Uw bouwplannen kunnen daardoor tegen lagere tarieven worden gerealiseerd.

Met andere woorden: het voordeel dat wij regelen door goede afspraken te maken met betrouwbare bouwpartijen, is uiteindelijk ook úw voordeel. Wilt u daar meer over weten of bent u benieuwd welk voordeel bouwbegeleiding van BBAN u oplevert? Neem dan even contact op: 033 - 456 31 95 of info@bban.nl