BBAN BOUWBEGELEIDING & ADVIES
Uw partner in bouwen en verbouwen
de BBAN Groep | particulier

Bouwbegeleiding tarieven

Met zekerheid goedkoper

Bouwbegeleiding tarieven zijn afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u enkel hulp met het opstellen van een bouwplan, of wilt u hulp van A tot Z? Met de bouwbegeleiding van BBAN bent u overall gegarandeerd wel goedkoper uit. Wij kunnen scherpe prijsafspraken bedingen die voor particulieren moeilijk haalbaar zijn.

 

Bouwbegeleiding tarieven schatting

Wilt u een idee krijgen wat uw (ver)bouwplannen gaan kosten? Gebruik dan onze bouwcalculator. Bij de prijs zitten onze bouwbegeleiding tarieven inbegrepen.

 

Naar de bouwcalculator

 

Wilt u een preciezere kostenindicatie?

We leggen u graag uit wat we voor u kunnen betekenen en wat de exacte tarieven en kosten zijn voor onze bouwbegeleiding.

Maak vrijblijvend een afspraak >

Omgevingsvergunning aanvragen
 
 

 

Wat is bouwbegeleiding precies?

Een bouwbegeleider helpt u bij een heleboel dingen. Voor, tijdens en na de bouw.  

 

Problemen oplossen

Zo helpen we met het ontwerp en de vergunning. We helpen u bij het kiezen van de aannemer en het vertalen van uw wensen in zijn taal. En we lossen natuurlijk problemen op tijdens en na de bouw.

 Wat doet een bouwbegeleider?

  • Bouwaanvraag
  • Helder bouwbestek
  • Kwaliteit bewaken
  • Aannemers kiezen
  • Communicatie & Nazorg
 

 

Dit levert bouwbegeleiding u op

1. Minder uitloop, minder kosten

Wanneer u een nieuw huis bouwt of uw woning verbouwt, liggen verspeelde tijd en te hoge kosten op de loer. Wij zorgen dat u er zeker van bent dat alles vlot verloopt. Zo verdient u onze tarieven weer terug.

 

 

2. Minder zorgen

Bouwen is een activiteit met veel fases, waarbij u te maken krijgt met diverse partijen. Wij kennen de vuilkuilen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het resultaat. We bieden daarnaast een overzichtelijk online klantportaal, een bewezen planningsprogramma en een automatische verzekering.

 

 

3. Een beter resultaat

Onze adviseurs zijn echte experts. Ze werken samen met bekende- en betrouwbare partijen. Die combinatie maakt de bouw sneller, houdt onze tarieven laag en levert ook nog een beter resultaat.

 

Bouwbegeleider
Uw persoonlijke bouwbegeleider voorkomt uitloop.
Zo wordt verbouwen weer leuk.

 Wat levert bouwbegeleiding op?

  • Minder kosten
  • Want minder uitloop
  • Minder zorgen
  • Wij regelen het voor u
  • Beter resultaat
 


Daarom kozen honderden klanten voor BBAN

20 jaar ervaring

Wij kennen de bouwwereld als onze broekzak. Met BBAN haalt u een schat aan ervaring in huis. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring en zijn inmiddels uitgegroeid tot een van dé bouwbegeleidingsbureaus van Nederland.

Breed netwerk

Dankzij honderden tevreden klanten en een uitgebreid netwerk aan bouwpartijen, aannemers en installateurs zijn we in staat om tegen een aantrekkelijk tarief het gehele bouwproces, van eerste idee tot nazorg, in te richten.


Wilt u meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak >