Bouwbegeleiding Groningen

Een bouwproject of verbouwing kan veel stress met zich meebrengen en tijdens het proces moet er veel geregeld worden, waarbij vaak specialistische kennis een groot voordeel is. Gelukkig kan de BBAN Groep met bouwbegeleiding Groningen en de inwoners ondersteunen tijdens het gehele proces. 

Bouwbegeleiding Groningen

Doordat experts met u meekijken, meedenken en meehelpen bij het realiseren van onder andere vergunningen, het vinden van een aannemer en het op papier zetten van afspraken kan bouwbegeleiding Groningen en de inwoners hiervan helpen op een goede manier het proces te doorlopen, zonder dat u hierbij onnodig veel tijdsverlies oploopt of teveel betaalt voor de diverse diensten.

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Groningen bij de BBAN Groep

De BBAN Groep heeft al vele jaren ervaring in het begeleiden van bouwprocessen en verbouwingen en werkt door heel Nederland. Wij kunnen dus met onze bouwbegeleiding Groningen en de inwoners hiervan ondersteunen op diverse gebieden. De methode die wij hierbij toepassen noemen wij de BBAN methode, wat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. Ondersteuning bij al deze onderdelen kunt u allemaal bij ons verkrijgen, maar ook wanneer u slechts bij één van de specifieke aspecten ondersteuning zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn van mening dat de wens van de klant voorop moet staan, zodat de bouwbegeleiding Groningen echt helpt en u niet betaalt voor diensten waar u geen gebruik van wilt maken. Open communicatie is daarbij het sleutelwoord, zodat wij altijd eerlijk zijn naar de klant en een goed beeld hebben van de wensen. Door deze manier van werken hebben wij al vele mooie projecten met goed resultaat mogen doorlopen en hebben wij ook vele tevreden klanten die u al zijn voorgegaan.

Waarom kiezen voor begeleiding in het proces?

Natuurlijk zult u ook zelf kennis hebben opgedaan of weet u waar u de kennis kunt verzamelen of diensten kunt vinden die passen bij het proces. Toch blijkt dat de vele jaren ervaring en specialistische kennis die BBAN in de bouwbegeleiding Groningen te bieden heeft een grote meerwaarde kan zijn. Ten eerste bent u zelf minder tijd en energie kwijt in het zoeken van diverse partijen, het aanvragen van vergunningen of andere randzaken. Ten tweede zult u al snel merken dat veel procedures vragen om snelle reacties en specialistische antwoorden. Wij kunnen bijvoorbeeld snel de vragen van de gemeente beantwoorden bij de aanvraag van de vergunningen, zodat u niet onnodig tijdsverlies oploopt.

Niet alleen tijd speelt een belangrijke rol, ook de kosten vinden wij belangrijk. Wij kunnen u adviseren wat betreft de inhoud, maar kunnen ook goede afspraken maken met aannemers, zodat u nooit teveel betaalt voor de diensten. Onze ervaring leert daarbij dat bouwbegeleiding Groningen en de inwoners vaak geld oplevert in plaats van dat dit geld kost.

Stel uw vragen aan onze experts

Bouwbegeleiding Groningen

Wij begrijpen het goed wanneer u nog vragen heeft over of bouwbegeleiding Groningen en de inwoners kan helpen en hoe wij te werk gaan tijdens het proces. Wij vertellen u graag alles over ons, onze diensten en de kosten die hieraan verbonden zijn wanneer u belt naar 033 – 456 31 95 of een mail stuurt naar info@bban.nl.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?