Bouwbegeleiding Arnhem

Het besluit is genomen: u gaat (ver)bouwen. U heeft waarschijnlijk een mooi idee in uw hoofd, dat u graag in korte tijd en tegen zo min mogelijk kosten wilt realiseren. Waar begint u dan? De bouwspecialisten van BBAN – dat staat voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemerselectie en Nazorg – helpen u bij het gehele proces, van eerste idee tot oplevering. Want laat er geen misverstand over bestaan: daar komt heel wat bij kijken.

BBAN heeft zich inmiddels bewezen als een van Nederlands meest betrouwbare en gerenommeerde bouwbegeleidingsbureaus. Ook voor bouwbegeleiding in Arnhem bent u bij ons dus aan het juiste adres. Dankzij ons uitgebreide netwerk in de bouwwereld zijn we in staat om uw bouwwensen naar tevredenheid uit te voeren, tegen zo laag mogelijke kosten.

Bekijk onze projecten »

Bouwbegeleiding Arnhem

Wat is bouwbegeleiding Arnhem precies?

BBAN kan in iedere fase van de (ver)bouw van dienst zijn. Wanneer u gaat bouwen, begint u bij het doen van een aanvraag. Dat gebeurt bij de gemeente. U dient in bezit te van een omgevingsvergunning, die u toestemming verleent om daadwerkelijk te gaan bouwen. Om zo’n vergunning te bemachtigen, moet u uw gemeente wel eerst op de hoogte stellen van uw plannen. Wij zorgen ervoor dat uw idee daarom helder op papier komt te staan.

Is de vergunning binnen, dan is het tijd om het bouwbestek. Hierin worden de technische specificaties en algemene bepalingen vastgelegd. Zeer specialistisch werk dus, waarbij u de hulp van onze adviseurs goed kunt gebruiken. Dan komt de aannemersselectie. Wij kijken wat u nodig heeft en kiezen voor u de beste aannemer(s) uit. Als de bouw is afgerond, nemen we ten slotte de nazorg op ons. Eventuele fouten en problemen worden in deze afrondende fase verholpen.

Bouwbegeleiding in Arnhem bespaart kosten

Met onze bouwbegeleiding in Arnhem bent u op den duur voordeliger uit dan wanneer u alles zelf moet regelen. U betaalt weliswaar voor onze diensten, maar dat verdient u dubbel en dwars terug. Architecten, aannemers en bouwbedrijven weten wat ze aan ons hebben, waardoor we goede deals kunnen sluiten. Het realiseren van uw bouwplannen gebeurt tegen lagere kosten en dat voordeel geven wij weer door aan u.

Niet alleen de uiteindelijke kosten zullen lager uitvallen als u gebruik maakt van onze bouwbegeleiding in Arnhem, ook hoeft u zich niet te bekommeren om het bouwproces. De coördinatie, communicatie en afstemming op en rond de werkplaats wordt namelijk ook door ons geregeld. Zo nemen wij u aan hoop zorgen en stress uit handen.

Wat gaat uw verbouwing kosten?

Bouwbegeleiding Arnhem BBAN

Een precieze schatting is lastig te geven, maar met onze bouwcalculator krijgt u wel alvast een eerste indicatie. Handig als u niet precies weet waar u rekening mee moet houden qua kosten voor bouwbegeleiding in Arnhem. In een persoonlijk adviesgesprek kunnen we specifieker zijn en de kostenraming verder toelichten. Neem dus even contact op: info@bban.nl, of bel: 033 – 456 31 95.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?