Bouwbegeleiding Amsterdam

Bouwaanvraag, bouwbestek, aannemerselectie, nazorg… begint het u nu al een beetje te duizelen? Dan weet u het zeker: het inschakelen van bouwbegeleiding Amsterdam om uw bouwproject in goede banen te leiden, is geen overbodige luxe! Met bouwbegeleiding van BBAN bent u verzekerd van een voortvarend verloop van uw bouwproject, of dat nu klein- of grootschalig is.

De experts van BBAN beschikken over meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van bouwprojecten. In die periode zijn wij uitgegroeid tot hét bouwbegeleidingsbureau van Nederland. 

Bouwbegeleiding Amsterdam

Ons klantenbestand is daarnaar: honderden tevreden particulieren en MKB’ers gingen u al voor. Zij profiteerden van onze kennis en ervaring op specialistische gebieden als ruimtelijke ordening, architectuur, beveiliging en bouwregelgeving.

Bekijk onze projecten »

Waarom kiezen voor bouwbegeleiding Amsterdam?

We noemden al een aantal voordelen, maar laten we het algemeen en simpel stellen. Bij een (nieuw)bouwproject komt heel wat kijken. Misschien bent u een handig klusser, maar dat wil niet zeggen dat u ook een expert hoeft te zijn op het gebied van kostencalculatie, bouwaanvraag en nazorg. BBAN heeft deze specialismen wél allemaal in huis.

Daar komt  bij dat wij als gerenommeerd bedrijf op het gebied van bouwbegeleiding in Amsterdam goede contacten onderhouden met verschillende bouwpartijen. Architecten, bouwbedrijven en aannemers weten wat ze aan ons hebben. Daardoor zijn wij in de gelegenheid om goede deals te sluiten. Dat is uiteindelijk ook voor u van belang, want dat voordeel ziet u weer terug in de uiteindelijke kosten voor uw bouwproject.

De kosten voor bouwbegeleiding in Amsterdam

Wanneer u met ons in zee gaat, wilt u uiteraard weten wat dat kost. Omdat ieder project anders is, kunnen we geen precieze getallen geven. Wél kunt u aan de hand van onze handige bouwcalculator een indicatie krijgen. Het enige dat u hoeft te doen is aangeven wat u voor ogen heeft met uw bouwplannen. Aan de hand daarvan krijgt u dan meteen een indicatie van de kosten.

Voor een precieze berekening en inschatting van de totale kosten, raden wij u echter aan om geheel gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen. Hierin leggen we u uitgebreid uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze diensten in de kosten zullen worden verweven. U weet op voorhand dus precies hoeveel u betaalt en wat uw voordelen zijn. Er is geen sprake van verborgen kosten.

Bouwbegeleiding Amsterdam met nazorg

Bouwbegeleiding Amsterdam

Wanneer u kiest voor bouwbegeleiding Amsterdam van BBAN, bent u ook verzekerd van goede nazorg. Komen er na de realisatie en/of verbouwing van uw woning of bedrijfspand mankementen aan het licht, dan zorgen wij ervoor dat de verantwoordelijke partij deze meteen oplost. Dat scheelt u de nodige zorgen, stress en onnodige kosten na afloop. Dat is de dikke plus van onze bouwbegeleiding in Amsterdam!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.