Bouwbegeleiding Rotterdam

Vaak heeft u al in uw hoofd wat u wilt bouwen of verbouwen. Bij het daadwerkelijk realiseren van die plannen, komt er heel wat kijken. Om niet in vervelende situaties terecht te komen, is het verstandig om de hulp in te roepen van een professioneel bouwbegeleidingsbureau. Heeft u bouwbegeleiding in Rotterdam nodig? Laat u dan begeleiden door BBAN.

Wat is BBAN?

BBAN is door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en ervaren bouwbegeleidingsbureaus van Nederland. BBAN is een afkorting voor Bouwaanvraag, Bouwbestek, Aannemersselectie en Nazorg. 

Bouwbegeleiding Rotterdam

Dat betekent dat wij u tijdens het hele bouwproces van begin tot eind begeleiden. Bij ons werken ervaren bouwspecialisten die u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen aanbieden.

Bekijk onze projecten »

Bouwbestek

Als u de vergunning(en) van de gemeente heeft gekregen, mag u uw plannen daadwerkelijk realiseren. Het is hiervoor belangrijk om een bouwbestek te maken. In het bouwbestek worden al het bouwwerk, de bijbehorende werkzaamheden en materialen en alle technische en juridische specificaties opgenomen. In het bouwbestek staat dus kortgezegd heel specifiek wat er gebouwd gaat worden en hoe dit wordt gedaan. Wanneer u bij ons bouwbegeleiding in Rotterdam aanvraagt, zullen wij u ontzettend goed helpen bij het opstellen van uw bouwbestek.

Aannemersselectie

Als de vergunningen zijn aangevraagd en het bouwbestek klaar is, bent u weer een aantal stappen dichterbij het daadwerkelijk realiseren van uw bouwplannen. Het is tijd voor de aannemersselectie. Wij hebben een breed netwerk in de bouw, waardoor wij goed weten wie voor u de beste aannemer zal zijn. Elke aannemer heeft namelijk zo zijn eigen specialiteiten en ervaringen. Zodra wij voor u een aannemer hebben gevonden, kan de bouw echt van start gaan.

Waarom kiezen voor BBAN?

Zoals u ziet, kunt u bij ons terecht voor een complete bouwbegeleiding in Rotterdam. Dankzij onze ervaren en specialistische medewerkers, kunnen wij u ontzettend goed adviseren & begeleiden tijdens uw (ver)bouwproces. Bovendien hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd in de bouwsector. Hierdoor kunnen wij u uw bouwplannen tegen heel lage kosten aanbieden. Wij durven zelfs te stellen dat u door onze begeleiding voordeliger uit zult zijn, dan wanneer u alles zelf regelt. Door onze hulp in te schakelen wordt u dus niet alleen volledig geadviseerd & begeleidt, maar bent u ook nog eens voordeliger uit!

Welke kosten kunt u verwachten?

Bouwbegeleiding Rotterdam BBAN

Wat de verbouwing u uiteindelijk zal kosten, hangt compleet van uw wensen af. Daardoor kunnen wij u nu niet al een vaste prijs geven. Om toch een inzicht in de kosten te kunnen krijgen, kunt u onze bouwcalculator gebruiken.

Wilt u liever direct met ons in gesprek gaan, om erachter te komen hoe wij u bouwbegeleiding in Rotterdam kunnen bieden? Dan kunt u een afspraak maken door te bellen naar 033 – 456 31 95 of een bericht te sturen naar info@bban.nl.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?