Onafhankelijk BBAN geeft realistisch beeld van (ver)bouwkosten MKB familiebedrijf

Mooi, dat MKB-familiebedrijf! Al generaties lang is de naam een begrip. Onder uw bezielende leiding is het bedrijf gegroeid. En straks geeft u het bedrijf met trots door aan uw kind(eren).

De bedrijfshuisvesting vraagt nog wel even aandacht. Nieuw bouwen, uitbouwen, verbouwen, moderniseren…? Wie kan u daarover adviseren? Wat gaat die bouw kosten? En wie kan die klus als beste klaren?

Eigen portemonnee

Familiebedrijven kijken, meer dan andere bedrijven, kritisch naar de uitgaven. Logisch, want die uitgaven merken de familieleden direct in de eigen portemonnee. En de keuzes die u nu maakt, hebben niet alleen invloed op uw huidige financiële situatie. Ze klinken straks ook door in die van uw kinderen, uw kleinkinderen, en wellicht ook uw achterkleinkinderen.

Blind vertrouwen

Zaak dus om bij grote investeringen als nieuw-, uit- en verbouw de financiële gevolgen goed op een rijtje te hebben. Wat kost die (ver)bouw nou eigenlijk? En wat komt er op technisch vlak allemaal bij kijken? Door wie moet u ‘m laten uitvoeren? Moet u weer blind vertrouwen op de aannemer waar het familiebedrijf al generaties lang zaken mee doet, of…?

BBAN

Voor een goed en onafhankelijk advies hebben wij de BBAN U-bouw Quick Scan ontwikkeld. BBAN is een onafhankelijke adviesorganisatie en begeleider van (ver)bouwprojecten voor MKB-bedrijven. Wij hebben geen afspraken of contracten met bouw- of bouw gelieerde bedrijven. Dat biedt u de zekerheid dat u een advies krijgt dat rekening houdt met slechts één belang: úw belang. 

BBAN U-bouw Quick Scan 

Hoe werkt die Quick Scan? Heel eenvoudig. Onze bouwadviseur komt naar u toe om de plannen met u door te spreken. We nemen uw wensen en mogelijkheden met u door. Voor specifieke vragen over bijvoorbeeld bouwaanvraag, schetsontwerp en installaties schakelen wij specialisten in. Daarna brengen wij advies, inclusief een realistisch kostenoverzicht uit, zodat u niet na afloop wordt ‘verrast’ door extra rekeningen. 

Second opinion 

Heeft u al een offerte van een aannemingsbedrijf op tafel liggen? Geen enkel probleem. Beschouw onze BBAN U-bouw Quick Scan als een second opinion! Met onze GRATIS second opinion scan kunt u zaken vergelijken: materialen, kwaliteitsnormen, planning, en vergeet de prijs niet.  

Gemiddeld 15 procent goedkoper 

Het kostenplaatje van BBAN ligt gemiddeld 15 procent lager dan dat van aannemingsbedrijven. Hoe kan dat? Bouwbedrijven moeten een deel van het werk uitbesteden aan onderaannemers. Ondertussen tikken de overheadkosten van de hoofdaannemer – ondersteunend personeel, huisvesting, wagenpark, etc. – wel gewoon door. Dat krijgt u doorberekend in de offerte. 

Specialisten 

BBAN heeft die overheadkosten nauwelijks. Wij begeleiden uw bouwopdracht van a tot z.  Wij adviseren u voor de uitvoering gebruik te maken van specialisten die hun kwaliteiten meer dan eens bewezen hebben. Let wel: wij hebben geen afspraken met deze specialisten, maar weten dat zij perfect werk leveren. Zij laten alles – contacten, planning, financiën – door ons verzorgen. U heeft maar met één persoon te maken: de bouwadviseur van BBAN. 

Kosten

De kosten van onze Quick Scan bedragen normaal 1000 euro. Of het nu om een (ver)bouwproject van enkele duizenden of enkele miljoenen euro’s gaat, wij rekenen er voor de BBAN U-bouw Quick Scan geen eurocent extra voor. Wij willen u alleen overtuigen dat uw project beter, sneller en goedkoper kan.  

Want wij kennen maar één belang: úw belang!

Advertenties

Golfclub Hoogland Amersfoort, een prima locatie voor uw zakelijke afspraak.
www.gcha.nl

“Kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties.“
www.bergpaviljoen.nl

De grootste en oudste bedrijfsmakelaar van de regio Amersfoort. Bel naar 033-4550705 of ga naar www.commavastgoed.nl

Natuurlijke wand- en plafondafwerking voor een mooie en gezonde leefomgeving.”
americanclay.nl

Uw betrouwbare leverancier van hoogwaardige producten voor scherpe
prijzen met snelle levertijden voor elk project.
www.brixbi.nl

In The Shirtkitchen stellen we samen met jou je eigentijdse dress- en/of  sophisticated casual  maatshirts  samen voor persoonlijk of representatief gebruik.

www.theshirtkitchen.com

Niemand leest nog (website)teksten. EVA maakt animatie explainer video’s vanaf € 295,-.
Iets voor jouw bedrijf?
www.explainer-video.agency/nl

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?