BBAN U-bouw Quick Scan

Spannend! U staat aan het begin van een zakelijk avontuur, namelijk de bouw van uw bedrijfspand! Maar u heeft nog veel vragen… Waar moet ik allemaal aan denken? Is mijn budget wel toereikend? Kan BBAN voor mij ook een voordeel behalen van misschien wel 20%? Of heeft u al marktprijzen binnen maar pas het niet binnen uw budget… en vraagt u zich af of het plan wel kan doorgaan! De BBAN Quick Scan geeft u deze en veel meer antwoorden en handvatten voor de bouw en ontwikkeling van uw bedrijfspand!

Wilt u meer weten over onze U-bouw Quick Scan? Vul uw contactgegevens in* en download onze special BBAN U-bouw Quick Scan!
 
* Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, anders zullen wij naar verloop van tijd contact met uw opnemen.

Download de special

Vul onderstaande gegevens in om de special te downloaden.

Special download form
Voornaam
Achternaam

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?