Woning aankopen? Breng eerst de wérkelijke verbouwkosten in kaart met de BBAN Quick Scan

U staat op het punt een huis te kopen. Natuurlijk, de hypotheek is geen probleem, u weet precies wat u straks aan rente en aflossing kwijt bent. Maar het vervangen van de keuken… Kost die werkelijk maar zevenduizend euro, zoals de makelaar die de woning graag verkoopt u wilt doen laten geloven? En die uitbouw? Gaat daar echt maar ‘ongeveer’ dertigduizend euro in zitten zoals de aannemer, die de klus straks graag voor u uitvoert, inschat?

Wel zo prettig om die kosten vooraf goed op een rijtje te hebben. En met ‘kosten’ bedoelen we de wérkelijke, de realistische kosten van zo’n verbouwing. Want u wilt over de aankoop van een huis een juiste beslissing kunnen nemen die op realiteit is gebaseerd. U wilt weten waar u aan toe bent: niet alleen wat hypotheek betreft, maar ook voor welke andere kosten u komt te staan.

BBAN kent één belang: úw belang!
Met de Quick Scan van BBAN heeft u die kosten snel op een rij. BBAN is een onafhankelijke adviesorganisatie en begeleider van (ver)bouwprojecten. Wij hebben geen afspraken of contracten met bouw- of bouw gelieerde bedrijven. Dat biedt u de zekerheid dat u een advies krijgt dat rekening houdt met slechts één belang: úw belang. 

Hoe werkt BBAN Quick Scan? Heel eenvoudig. U vraagt ons een goed overzicht te maken van de kosten van uw (ver)bouwplannen. Onze bouwadviseur, een bouwkundige met veel ervaring, komt naar u toe. Hij neemt de wensen met u door en bespreekt de mogelijkheden. Voor specifieke vragen over bijvoorbeeld bouwaanvraag, schetsontwerp en installaties schakelt hij specialisten in. Daarna stelt hij voor u het gevraagde kostenoverzicht op. Een overzicht, waarop u kunt vertrouwen én bouwen…

4 Goede redenen om BBAN in te schakelen
De zeer ruime kennis, kunde en ervaring van onze bouwadviseur is één goede reden om BBAN in te schakelen. De snelheid waarmee we werken, is een tweede: binnen een week heeft u het overzicht in huis.

Een derde goede reden is ons uitgebreide netwerk van professionals die hun kwaliteiten meer dan eens hebben bewezen en die u kunt inzetten. Let wel: wij hebben géén afspraken met deze specialisten, maar weten dat zij uitstekend werk leveren. Zij laten alles – contacten, planning, financiën – door ons verzorgen. Dat is gemakkelijk voor u. U heeft maar met één persoon te maken: de bouwadviseur van BBAN. 

15 Procent goedkoper
Een niet onbelangrijk vierde voordeel is een financiële: de uitvoering door BBAN-professionals is gemiddeld 15 procent goedkoper dan die door andere aannemingsbedrijven. Aannemingsbedrijven werken samen met onderaannemer; dat leidt tot een extra opslag. BBAN kent die kosten niet omdat wij direct de afzonderlijke bouwprofessionals inschakelen.

Onze onafhankelijke positie betekent dat wij voor de Quick Scan kosten in rekening moeten brengen: 375 euro inclusief btw. Kosten, die u snel weer heeft terugverdiend. Al was het maar doordat wij u gelegenheid bieden een juiste beslissing over de aankoop van de woning te nemen…

Wilt u dat de bouwadviseur de (ver)bouwkosten van uw nieuwe woning beoordeelt. Neem contact met ons op of download vrijblijvend onze BBAN Quick Scan flyer voor meer informatie!  

Advertenties

De grootste en oudste bedrijfsmakelaar van de regio Amersfoort. Bel naar 033-4550705 of ga naar www.commavastgoed.nl

Niemand leest nog (website)teksten. EVA maakt animatie explainer video’s vanaf € 295,-.
Iets voor jouw bedrijf?
www.explainer-video.agency/nl

Kraakverse ingrediënten, eenvoud en verfijning zorgen voor verrassende smaaksensaties.
www.bergpaviljoen.nl

Golfclub Hoogland Amersfoort, een prima locatie voor uw zakelijke afspraak.
www.gcha.nl

Jou eigentijdse dress- en/of  sophisticated casual maatshirts voor persoonlijk of representatief gebruik.
www.theshirtkitchen.com

Een multidisciplinair team met expertise op het gebied van bouwkunde, – fysica, constructie, projectmanagement en technisch tekenen.
www.bovaco.net

Geeft inzicht in het ecologisch effect van uw project.
www.ecofect.nl

Samen creëren we een unieke, waardevolle plek voor werk, leren en ontmoeten. Een fijne omgeving waar je het DNA ervaart en voelt.
www.aleacompany.nl

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.