(Ver)bouwplannen? Haal ze uit de la, juist nu!

Nee, gelukkig is niet heel ondernemend Nederland stilgevallen in deze moeilijke maanden. De bouw lijkt zich relatief goed aan te passen aan de gewijzigde omstandigheden. Natuurlijk, met vijf man werken op de steiger of in één ruimte is er even niet bij. Maar gelukkig kunnen veel activiteiten gewoon door blijven gaan.

Geen enkele reden dus om jouw bouw- of verbouwplannen uit te stellen. Sterker nog: het is juist nú de tijd om ze uit de la te halen. En wel om verschillende redenen.

Meer tijd
Op de eerste plaats: veel mensen die normaal gesproken elke dag naar hun werk gaan, werken nu thuis. Dat scheelt een hoop reistijd. Afspraken-buiten-de-deur zijn vervangen door conference calls en ook daarmee bespaar je veel tijd. Mensen houden ‘tijd over’. Dat geldt zeker voor de Nederlanders die in deze tijd helemaal niet kunnen werken en door hun werkgever naar huis zijn gestuurd.

Als je nog eens goed over je (ver)bouwplannen na wilt denken, heb je nu in ieder geval veel meer gelegenheid daartoe dan pakweg twee maanden geleden. Je kunt in alle rust de plannen voor de uitbouw die al jaren in je hoofd zitten op papier zetten. Je kunt op internet zoeken naar mogelijkheden om de financiering alsnog rond te krijgen. Je kunt gedegen nadenken over een oplossing voor knelpunten die je tegenkomst: ‘als we nou eens…?’.

Vaklui beschikbaar

Een tweede reden om die (ver)bouwplannen nu concreet te maken, is de beschikbaarheid van vaklui. De enorme druk op de bouw, zoals we die tot voor kort kenden, is enigszins van de ketel. De bouw heeft nog steeds goed gevulde ordeportefeuilles, hoor, daar niet van. Maar een aantal bouwprojecten ligt stil of is uitgesteld. Gevolg: de enorme schaarste aan vaklui – van projectontwikkelaar en architect tot installateur en metselaar – is minder geworden. Waar tot voor kort bouwend Nederland 40.000 vakmensen te kort kwam, kan de bouw de vraag nu redelijk aan. En dat biedt ruimte en mogelijkheden om nieuwe opdrachten aan te nemen.

Interessante prijzen

Doordat de markt van vraag en aanbod meer in balans is, zijn de prijzen van (ver)bouwprojecten interessanter. De oververhitting is ervan af, de nu weer gezonde concurrentie op de markt mist haar uitwerking niet op de prijzen die in rekening worden gebracht. Het laten uitvoeren van een bouwplan kost de opdrachtgever minder dan twee maanden geleden. En ook dat is een goede reden om die plannen juist nú van stal te halen. Want wie weet hoe straks, ‘na corona’, het vuur onder die markt weer oplaait…

Al met al: reden genoeg om tot actie over te gaan. Heb je alleen nog de specialisten nodig die jou helpen om de plannen tot in perfectie uit te voeren.

BBAN: de specialisten

Die specialisten vind je bij BBAN. Al meer dan twintig jaar doen bedrijven én particulieren een beroep opBBAN, een netwerkorganisatie van geselecteerde specialisten op alle vak- en deelgebieden van de bouw. Onze kennis van onder meer ruimtelijke ordening, architectuur, kostendeskundigheid en bestek en regelgeving staat garant voor een uitstekende voorbereiding, begeleiding en uitvoering van jouw nieuw- of verbouwproject.

Wij kennen de bouwwereld, weten watdespecialismenvan de verschillende aangesloten bedrijven zijn. Dat helpt jou (veel) verder. Jij hoeft je niet meer druk te maken om het inschakelen van de juiste vaklieden, de papierwinkel, de logistiek. Dat doen wij voor je, zonder de overheadkosten van een duur bureau. Vertrouw je (ver)bouw toe aan BBAN, voor een perfecte realisatie van de plannen die al zo lang op uitvoering wachten…

Meer weten? Neem gerust contact met ons op! 

Ook bieden wij een Quick Scan aan waarbij u een duidelijk beeld krijgt van de (ver)bouwkosten. Dan weet u wat u moet aanpakken en waar u kan beginnen bij het verbeteren van uw pand. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend onze specials BBAN verbouw Quick Scan en BBAN Nieuwbouw Quick Scan downloaden!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

De BBAN Methode

Bouwvraag

Wij helpen u met al het werk, van idee tot vergunning.

Bestek

Wij helpen met het maken van een technische omschrijving / bestek.

Aannemer

Wij helpen met een aannemer kiezen en vertalen van uw wensen in zijn vaktaal.

Nazorg

Ook tijdens / na het bouwproces kunt u op ons rekenen. Een hele zorg minder!

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.