Bouwbedrijf voor bouwadvies op maat vinden

Wie een nieuwe woning wil bouwen of een ander groot bouwproject wil starten heeft lang niet altijd ruime ervaring met dergelijke grote projecten. Wat hulp en advies zijn dan welkom, en soms ook noodzakelijk. Bij ingewikkelde projecten komt immers veel kijken: het aanvragen van een vergunning, het opstellen van een bestek en bouwbegeleiding tijdens de uitvoerfase. De kans is groot dat u bij het realiseren van een nieuwbouwwoning een aantal van deze zaken uit handen wilt geven. Laat BBAN u dan adviseren en bijstaan. Wij bieden bouwbegeleiding op maat en kunnen ervoor zorgen dat de bouw van uw nieuwe woning vlekkeloos verloopt. Dat bespaart tijd, geld en zorgen. Omdat elk project anders is, kunt u bij BBAN altijd rekenen op een goed bouwbedrijf en bouwadvies op maat.

Bekijk onze projecten »

Aannemer, bouwbedrijf en bouwadvies

BBAN gaat graag met u in gesprek over uw project. Wat heeft u in gedachten? Waar en wanneer wilt u het realiseren? En hoeveel wilt u uitbesteden? Samen kijken we naar bouwtechnische aspecten, naar de vergunning en stellen we een degelijk bestek op waar de aannemer écht iets mee kan. Wij vertalen uw esthetische wensen naar een complete bouwtekening, zodat uw woning straks ook voldoet aan alle technische eisen. Bovendien zoeken we graag een aannemer voor u die uw project kan uitvoeren; liefst een bouwgarant aannemer.  Daarbij kijken we altijd naar het juiste bouwbedrijf. 

Bouwadvies geven we gedurende het hele traject, op elk gewenst moment. Doen er zich problemen voor of dreigt er vertraging? Dan grijpen we in en zorgen we dat uw project op schema blijft lopen.

Bouwbedrijf bouwadvies


Hoge kosten zijn verleden tijd

Aan BBAN heeft u altijd een betrouwbare partner, die uw project bewaakt op kwaliteit en kosten. Wij werken alleen samen met aannemers die een bewezen staat van dienst hebben en kunnen in nauwe samenwerking met deze partijen uw bouwproject realiseren volgens de hoogste kwaliteitseisen. Daarbij werken wij zelf met vaste prijzen. U weet altijd welke dienstverlening u krijgt, voor welke prijs. Dat maakt het eenvoudig te kiezen voor hoogwaardige bouwbegeleiding zoals die van BBAN. Uw project knapt er namelijk altijd van op. Met ons netwerk  en onze aannemersselectie vindt u altijd het juiste bouwbedrijf, krijgt u bouwadvies waar u écht iets aan heeft en bespaart u op de lange termijn flink op de kosten. Dat is de garantie van BBAN.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.