Hoe kiest u de beste aannemer in Alkmaar?

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan het lastig zijn om tussen alle aannemers de juiste aannemer te vinden. Als u van plan bent om te gaan verbouwen of bouwen in de omgeving Alkmaar bent u wellicht op zoek naar een geschikte aannemer. Voor het verbouwen moet al veel geregeld worden. Er zijn veel technische keuzes die gemaakt moeten worden. Dit hele proces kan tevens zeer tijdrovend zijn. Waaronder het kiezen voor een betrouwbare aannemer. Maar hoe kiest u een aannemer? U wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. BBAN bemiddeld tussen aannemers en klanten. Wij maken voor beide partijen heldere afspraken en voorkomen nare verrassingen. Al jaren mogen wij klanten verblijden met de opgeleverde projecten.

Bekijk onze projecten »

Professionele hulp bij het kiezen van een aannemer in Alkmaar

Wij hebben een breed netwerk van erkende aannemers. In Alkmaar hebben wij geschikte aannemers voor uiteenlopende projecten. Van een winkelverbouwing tot renovatie van een woonhuis. Een goede aannemer kiest gediplomeerde vakmannen en staat vaardig in het proces. De aannemers in ons netwerk, werken samen met een professioneel team. 

De aannemers zijn ervaren en werken met gecertificeerde vakmannen. Gecertificeerde vakmannen zijn verzekerd en leveren een professioneel resultaat. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste aannemer. Hierdoor bespaard u al snel veel tijd en kosten. Van idee tot vergunning, wij kunnen u bijstaan in het proces.

Aannemer Alkmaar

Afspraken met aannemers

Wij werken met aannemers met een BouwGarant-garantie. Een BouwGarant-garantie houdt in dat een aannemer aan speciale eisen moet voldoen. Hieronder vallen bepaalde diploma’s en certificaten en financiële eisen. Daarbij moet een aannemer minimaal twee jaar werkervaring hebben. Deze garantie staat garant voor een professioneel resultaat en dekt faillissement van de aannemer. 

Daarnaast bent u met een aannemer die aangesloten is bij BouwGarant ook verzekerd tegen verborgen en constructieve gebreken na oplevering. Zo bent u altijd beschermd tegen onverwachte kosten en problemen. De aannemers met een BouwGarant staan dus bekend om hun professionaliteit. Zij leveren projecten met een hoge kwaliteit en werken efficiënt. Doordat wij met hen samenwerken zal ook de communicatie tussen ons, de aannemer en u soepel verlopen. 

Aannemer

Wij hebben ervaring binnen de bouw waardoor projecten snel en deskundig opgepakt worden. BBAN spreekt de vaktaal van aannemers. Door ons in te schakelen zal het vakkundig overleggen met een aannemer en vakmensen een zorg minder zijn.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.