Neem geen genoegen met een doorsnee aannemer in Den Haag

Ondanks dat er al flink wat woningen en bedrijfspanden in de hofstad te vinden zijn, wordt er ook vandaag de dag nog volop gebouwd en verbouwd. Werkzaamheden die in alle gevallen specialistische kennis vereisen. Kennis waar de meeste particulieren en bedrijven doorgaans niet zelf over beschikken en dus moet het ingehuurd worden. Kiest u in dat geval voor een willekeurige aannemer in Den Haag? Of toch liever voor BBAN? In het laatstgenoemde geval kunt u er sowieso zeker van zijn dat u perfect vakwerk krijgt opgeleverd tegen een aangenaam gereduceerd tarief.

Meer allround dan een doorsnee aannemer in Den Haag

BBAN is namelijk een bouwbegeleiding bedrijf met een flinke staat van dienst. Door de jaren heen hebben we ettelijke particuliere en zakelijke klanten geholpen bij het realiseren van de meest uiteenlopende bouwprojecten. Daarbij staan we niet alleen tijdens het bouwen of verbouwen van een pand voor u klaar, maar verlenen we ook diensten in het voor- en natraject. Op basis van onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen we u zeer gericht advies geven over verschillende mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden rondom uw persoonlijke bouwwensen. En ook bij de vervolgstappen, zoals het maken van bestektekeningen en het indienen van de bouwvergunning bij de gemeente zijn we u graag behulpzaam.

Bekijk onze projecten »

Gerichte sturing levert perfecte aannemer in Den Haag op

We zijn uiterst selectief in het kiezen van de bedrijven waarmee we samenwerken. Niet elke doorsnee aannemer uit Den Haag komt bij ons door de ballotage. Dit soort bedrijven moeten wat ons betreft over een onberispelijke staat van dienst beschikken en aan kunnen tonen dat ze ook echt de expertises kunnen leveren die ze aan hun klanten beloven. In vrijwel alle gevallen kiezen we dan ook uitsluitend voor een zogenoemde Bouwgarant aannemer. Deze strenge voorselectie voorkomt dat u als klant uiteindelijk een spreekwoordelijke kat in de zak koopt, wanneer zou blijken dat het opgeleverde eindresultaat op een of meerdere punten niet aan uw verwachtingen voldoet. Omdat we er in vrijwel alle gevallen voor kunnen zorgen dat meteen de juiste experts bij uw bouwproject wordt ingezet, kan dat een aantrekkelijke kostenreductie met zich meebrengen.

Strenge controle van de geselecteerde aannemer in Den Haag

Aannemer Den Haag

Om er zeker van te zijn dat onze bouwpartners zich ook echt aan alle gemaakte afspraken houden, treden we tijdens de uitvoering van de verschillende projecten regelmatig met hen in overleg. Met dit soort periodieke vergaderingen wordt zoveel mogelijk voorkomen dat projecten – om wat voor reden dan ook – stil komen te liggen. Schakelt u BBAN als begeleider voor uw nieuwbouw of verbouwing in, dan kunt u er dus absoluut zeker van zijn dat we alles voor u in het werk zullen stellen om een perfect eindresultaat bij u op te leveren.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?