Winkelpand verbouwen

Een winkelpand verbouwen kan een grote klus zijn, waarbij een goede procesbewaking van groot belang is om de kosten binnen de perken te houden en zo min mogelijk inkomsten mis te lopen. Samen met een bouwbegeleider van BBAN kunt u de procesbewaking optimaliseren. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben mogen opdoen met diverse (ver)bouwprojecten weten wij de juiste wegen te bewandelen en kunnen wij u veel tijd en zodoende veel geld besparen. Ook helpen wij u voorafgaand graag met onze adviezen bij bijvoorbeeld het doornemen van bouwontwerpen of het kiezen van geschikte, betrouwbare aannemers en de onderhandelingen hiermee. Kortom helpt BBAN wanneer u een winkelpand verbouwen wilt graag waar u dit wenst.

BBAN: een winkelpand verbouwen op een efficiënte manier

BBAN begrijpt dat wanneer u een winkelpand verbouwen gaat dit niet te lang mag duren en u zo min mogelijk hinder hiervan wilt ondervinden. Immers is een verbouwing een grote investering en wilt u zo min mogelijk inkomsten hierdoor mislopen. Een goede planning en goede voorbereiding is hierbij cruciaal, maar ook controle tijdens het verbouwingsproces mag zeker niet ontbreken om de planning goed te kunnen naleven.

Bekijk onze projecten »

Als eigenaar van een winkel heeft u wellicht weinig ervaring met (ver)bouwen en onze specialisten helpen dan graag met onze expertise en ervaring. Hierdoor kunt u niet alleen tijd en energie besparen, maar onze diensten leveren ook vaak meer geld op dan u vooraf verwacht. Wij weten de juiste wegen te bewandelen, goed te adviseren en kunnen voor u de onderhandelingen voeren met de aannemers of andere samenwerkingspartners die u kiest. Onze heldere communicatie zorgt er daarnaast voor dat u zelf controle houdt over het proces en u dus overzicht houdt wanneer u een winkelpand verbouwen wilt.

Het hele project laten begeleiden of slechts enkele onderdelen?

Bouwbegeleiding van BBAN kan in veel situaties voordelen bieden voor onze klanten. Wilt u een winkelpand verbouwen en wilt u weten of bouwbegeleiding in uw situatie gunstig is? Doe dan eenvoudig de online check. Zo weet u snel en simpel of bouwbegeleiding voor u uitkomst biedt en kunnen wij u laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij BBAN zijn wij daarnaast van mening dat het niet altijd noodzakelijk moet zijn om een bouwbegeleider alleen in te kunnen huren tijdens het hele proces. Bij ons is het daarom ook mogelijk om bij slechts enkele onderdelen onze experts te laten ondersteunen wanneer u bijvoorbeeld een winkelpand verbouwen gaat. Zo sluiten wij naadloos aan op de wensen van onze klanten, zonder dat u hiervoor te veel betaalt. Vele klanten voor u hebben al een recensie achtergelaten op onze website, zodat u meer kunt lezen over hun ervaringen met onze professionals.

Meer informatie over onze werkzaamheden

Wanneer u een winkelpand verbouwen wilt en daarbij eventueel de hulp van BBAN in wilt schakelen begrijpen wij het goed dat u nog vragen heeft over bijvoorbeeld de werkwijze, mogelijkheden of kosten. Wij staan u dan ook graag geheel vrijblijvend te woord wanneer u belt naar 033 – 456 31 95. Natuurlijk kunt u ons ook via het e-mailadres info@bban.nl snel en eenvoudig bereiken voor het antwoord op al uw vragen.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?