Zekerheid met een aannemer van BouwGarant

Wanneer u gaat verbouwen kan het kiezen van een aannemer behoorlijk lastig zijn. In elke regio zijn genoeg aannemers te vinden. De vraag luidt, wie geschikt is voor uw project? U wilt vertrouwen in de vaardigheid van uw aannemer. U wilt immers dat een ervaren aannemer u helpt. Een aannemer van BouwGarant staat voor zekerheid. Een aannemer die aangesloten is bij bouwgarant moet namelijk aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Een aannemer is geen beschermd beroep, dit houdt in dat iedereen zich een aannemer mag noemen. Om aan te sluiten bij BouwGarant zal een aannemer met verschillende papieren langs moeten komen. Deze aannemers beschikken daarom over de juiste diploma’s, registraties en verzekeringen. Daarnaast moet de aannemer minimaal twee jaar ervaring hebben in de bouw. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste aannemer.

Hoe vind u de juiste BouwGarant aannemer?

Naast de vaardigheid en ervaring, heeft een aannemer die aangesloten is bij BouwGarant het voordeel dat ze getest zijn op kredietwaardigheid en de financiële achtergrond. Door een aannemer te kiezen die aangesloten is bij BouwGarant komt u dus niet voor verrassingen te staan. Wij kunnen u bijstaan in het proces van het zoeken van een geschikte aannemer. Daarin kunnen wij bovendien alles van start tot einde voor u regelen. Ons aanneemprotocol is zeer streng waarbij wij aanvullende eisen stellen aan de aannemer. Zo bent u altijd ingedekt bij verborgen gebreken en ander financiële risico’s. Wij werken daarbij al geruime tijd met vaste partijen. BBAN helpt u graag.

Kwaliteit met een aannemer via BBAN

Aannemer BouwGarant

Als u kiest voor een aannemer die aangesloten is bij bouwgarant kunt u onder andere aanspraak maken op de verbouwgarantie en nieuwbouwgarantie. Bij het afsluiten van een BouwGarant Verbouwgarantie certificaat kunt u zich indekken tegen verschillende financiële gevaren. Waaronder gebreken naar aanleiding van een verbouwing of de extra kosten door een faillissement van de opdrachtgever. 

Bij een nieuwbouw garantie geldt hetzelfde concept. U kunt zich in kunt dekken tegen onvoorziene kosten zoals een faillissement van de aannemer of gebreken. Een aannemer via bouwgarant staat dus voor kwaliteit en veiligheid. Mocht u toch tegen onverwachte zaken aanlopen kunt u gebruik maken van een geschillencommissie. BBAN heeft ervaring met alle processen die u tegen kunt komen. Wij kunnen u bijstaan is het proces van de klachtenregeling mocht dit nodig zijn. Zo bent u altijd beschermd tegen onverwachte problemen. Wilt u meer weten over de garanties, neem dan gerust contact met ons op.

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.