Verhuizen of toch opknappen?

In 2014 stonden wij voor de keuze: verhuizen of toch onze jaren-30 woning opknappen?
We kozen uiteindelijk voor het laatste.

Er was lekkage op zolder en dat moest uiteraard verholpen worden. Omdat we ook een wens voor dakkapellen hadden besloten we het gehele dak te vernieuwen. Daarnaast moesten er nog een aantal kleinere klussen gedaan worden zoals nieuwe kozijnen in de keuken en laminaat leggen op de 1e en 2e verdieping.

Het grove idee was er wel maar kennis en tijd ontbraken van onze kant om het project echt in gang te zetten. Op een beurs ontmoetten we René Verlaan van BBAN en na diverse prettige gesprekken hebben we BBAN de opdracht gegeven het gehele project te begeleiden (van bouwtechnische keuring tot technische omschrijving, van vergunningsaanvraag tot aannemersselectie en uitvoering).

Wij hebben geen moment spijt gehad van deze keuze. René en zijn team hebben voortreffelijk werk geleverd. Goed en helder advies, meedenken in oplossingen en zeer transparant. En niet te vergeten: de voortgang erin houden door snelle en duidelijke terugkoppeling en strak projectmanagement. Met als resultaat een vlekkeloos verlopen verbouwing met minimale inspanning van onze kant. Echt ontzorgen dus! Complimenten!

Arthur & Angelica

Beoordeling:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?