Inmiddels is de verbouwing afgerond en wat is het prachtig geworden!

Mede dankzij de deskundige begeleiding van de BBAN groep. Wij zijn zeer tevreden.

Op een woonbeurs kwamen we in contact met de BBAN groep

Toen wij ons huis kochten wisten we dat we op termijn wilden gaan verbouwen. Dit om de indeling nog logischer en woonbaar te maken vonden wij. We hebben er een tijd over gedaan om onze ideeën in kaart te brengen. Het bleek een behoorlijk ingrijpend geheel te worden en voor een klein te besteden budget. Wij zagen het al helemaal niet meer zitten.

Op een woonbeurs kwamen we in contact met de BBAN groep.

Het in de arm nemen van een bouwbegeleider is een uitkomst gebleken! Ons kleine budget bleek voldoende toereikend voor onze toch wel grote verbouwing, inclusief de kosten van de bouwbegeleiding. De aannemersselectie hadden we zelf niet beter kunnen doen.

In het door de bouwbegeleider met ons samen geschreven bestek werd alles opgenomen wat niet vergeten mocht worden. Tijdens de verbouwing kwamen er slechts kleine overlegpuntjes naar voren. Van tevoren is aan alles gedacht. Het bracht veel rust met zich mee en veel vertrouwen in het eindresultaat.

Inmiddels is de verbouwing afgerond en wat is het prachtig geworden! Mede dankzij de deskundige begeleiding van de BBAN groep. Wij zijn zeer tevreden.

Anoniem

Beoordeling:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.