Moderniseringsslag of toch nog verder sparen?

Een jaar geleden betrokken wij onze huidige woning, een jaren ’30 woning die hoognodig toe is aan een moderniseringsslag, op het gebied van gas, water en elektra, liefst gecombineerd met een extra uitbouw voor de nodige extra leefruimte. 

Wegens eerdere ervaringen met wat grotere klussen gingen wij op zoek naar een partij die het bouwproces van A tot Z kon begeleiden. Veel aanbieders zijn er niet, maar bij de partijen die we online konden vinden, sprong BBAN er positief uit. Een afspraak was zo gemaakt, en René bezocht ons aan huis. Een duidelijke uitleg over de werkwijze volgde, evenals de eerste tips over hoe een dergelijk proces in te gaan. 

Een van de tips was om alvast contact te leggen met de Gemeente, voor de check op een eventuele omgevingsvergunning. René gaf ons echter ook al een zeer voorlopige inschatting van de kosten, en later volgde keurig de offerte volgens afspraak We spraken op basis daarvan af dat we contact zouden hebben nadat de gemeente van zich had laten horen, een paar weken later. 

In die paar weken zijn wij zelf echter nog eens goed gaan nadenken – wij wonen nog in deze woning, zou het niet beter zijn om nog wat langer door te gaan met sparen alvorens verder te gaan met dit project, gezien de eerste inschatting van BBAN? Wij vonden van wel – en BBAN deed daar ook volstrekt niet moeilijk over. Nog in de oriënterende fase is BBAN daarmee al een meerwaarde gebleken, ook al is het resultaat -voor nu- nog geen verbouwing. 

Maar de vergunning van de Gemeente hebben we alvast!

Dank BBAN !!

Anoniem

Beoordeling:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.