Renovatieplannen opzetten monumentaal kantoorpand

Sinds de jaren ’80 is Vlastuin gevestigd in een oud Koetshuys uit 1891 met unieke monumentale architectonische kenmerken. In 2018 werd BBAN gevraagd de renovatieplannen samen met Vlastuin op te zetten en de potentiële leveranciers hiervoor te benaderen.

BBAN heeft de vergunningen verzorgd evenals de uitbesteding en coördinatie tussen de verschillende disciplines. Denkt u dan aan de na-isolatie van het plat dak en het pannendak met fraaie zinken details, de gevel- en voegwerk-restauratie en het herstel van hout- en schilderwerk. Daarbij bood het uitgebreide netwerk van BBAN in de bouwwereld de nodige ondersteuning. Ook voor de toekomstige plannen van Vlastuin met het bijgebouw en de interne verbouwing. 

Tijdens een ingrijpende restauratie zijn bouwkundige verrassingen dikwijls aan de orde maar BBAN stond altijd klaar om hier adequaat mee om te gaan. Daarnaast werd er ‘out of the box‘ meegedacht om tot de beste oplossing te komen. Vlastuin kan dus ook wat dat aangaat BBAN van harte aanbevelen!

Vlastuin

Beoordeling:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?