Verbouwing woonhuis te Baarn

Het resultaat:

Voor deze klant mogen wij de bouwaanvraag omgevingsvergunning verzorgen, de technische omschrijving opstellen en hebben wij de aannemersselectie uitgevoerd. Inmiddels is er begin januari gestart met de bouwwerkzaamheden. Globaal omvatten de werkzaamheden het isoleren van de gehele woning, het herindelen van de zolder, het realiseren van een dakkapel, 2 nieuwe badkamers, 1 nieuw toilet en een nieuwe keuken en het stukadoren en schilderen van het woonhuis. Helaas moest er eerst nog asbest gesaneerd worden maar inmiddels is de woning vrijgegeven en kan de aannemer vol aan de gang. Zoals uit bovenstaande foto’s blijkt zijn de contouren van de zolderindeling al zichtbaar.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?