Bouwbegeleiding cataloguswoning te Schoonhoven

Het resultaat:

Via Eigenhuis Beurs te Utrecht is de familie bij de BBAN terechtgekomen met de vraag of wij hun wilden begeleiden met de aankoop van hun droomhuis.

Vanaf het eerste gesprek tot opdracht heeft de BBAN haar expertise gebruikt om een zo gunstig mogelijke prijs voor hun droomhuis te bewerkstelligen zonder aan kwaliteit in te boeten.
Het voortraject heeft bijna een jaar geduurd.

De woning is gebouwd op palen met een strokenfundering met daarop een geïsoleerde ribcassetteplaatvloer. Het binnenspouwblad van de begane grond is opgetrokken uit kalkzandsteenelementen met daarop een holle kanaalplaatvloer. Het binnenspouwblad van de verdieping bestaat uit HSB-wanden. Dak begint op de eerste verdiepingsvloer bestaande uit geïsoleerde dakplaatelementen met daar op een keramische pan. Het buitenspouwblad bestaat uit metselwerk in twee kleuren. Vanaf het maaiveld een plint van een donkere steen en verder afgewerkt met een lichtere steen in de zelfde structuur. Kozijnen ,ramen en deuren bestaan voor 90% uit kunststof in houtstructuur.

BBAN heeft de controles tijdens de bouw in overleg met de familie uitgevoerd. Hierbij is juist gekeken naar de bouwkundige onderdelen die later niet meer te zien zijn.

Na een korte bouwtijd, start januari 2017, is de woning in juni 2017 aan de familie overgedragen.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?