Bouw woning te Rijsenhout

Het resultaat:

Deze klant heeft al meerdere woningen zelf gebouwd en wilde graag deze keer wel het plezier maar niet de organisatie en “lastige” gesprekken voeren voor en tijdens de bouw. De wens was om dit deze keer met bouwbegeleiding te doen!

BBAN heeft deze opdracht samen met de architect van de klant tot aan de vergunningsaanvraag binnen korte termijn volbracht om daarna met een heldere technische omschrijving de hoofd/onderaannemers onderhands aan te vragen.

Wij verwachten medio juni 2017 de bouw te kunnen starten hier op de Leimuiderdijk 89/90 in Rijsenhout van een twee onder één kapper, rietgedekt, totaal 1800 m3.

Na lange voorbereiding is de bouw van deze twee-onder-een kap woning gestart.
Het is een traditionele bouw bestaande uit een boorpalen met een 300mm geïsoleerde souterrainvloer. Het souterrain wordt gevormd door betonwanden waarbij de achtergevel opgetrokken wordt met metselwerk en aluminium kozijnen.
Omdat de woning gesitueerd is aan een dijklichaam is het niveau van de begane grond gelijk met bovenkant dijklichaam en het souterrainniveau ligt 3 meter lager.
Vanaf de begane grond wordt het skelet opgetrokken van kalkzandsteen elementen met breedplaat betonvloeren en de buitengevel bestaat uit metselwerk welke boven de plint (donkere steen van +/- 50 cm) afgewerkt wordt met een keimlaag.


Het dak is een rietenkap. Het dak van het souterrain wordt afgewerkt als terras waarbij men vanaf dit terras direct via een betonnen trap naar de tuin kan lopen. Tuin is +/- 10 meter diep waar aan het einde van de tuin een carport gesitueerd is.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?