Verbouwing vrijstaand woonhuis te Huis Ter Heide

Het resultaat:

Voor een particuliere opdrachtgever heeft BBAN een grote verbouwing begeleid van een vrijstaand, door Klijnstra architecten ontworpen, woonhuis te Huis ter Heide, gelegen aan de maanlaan. BBAN is voor aankoop van de woning al door klant benaderd om de gewenste verbouwingswerkzaamheden indicatief af te prijzen. Op basis hiervan heeft klant toen besloten de woning te kopen.De wens van opdrachtgever was om de woning energetisch te verbeteren door de kap, de gevels en de vloer te isoleren met de nieuwste methodes. Ook zijn de installaties vernieuwd en verduurzaamd met o.a. balansventilatie en lage temperatuur vloerverwarming waarmee wordt geanticipeerd op een overgang in de toekomst naar verwarming op waterstof of warmtepomp.

BBAN heeft de klant door het bouwproces begeleid vanaf de tekentafel tot de oplevering. Met behulp van aangesloten adviseurs en ketenpartners is er binnen budget en binnen de gestelde termijn een mooi verbouwde woning gerealiseerd.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?