Bouw mantelzorg/kangoeroe-schuurwoning te Zwolle

Het resultaat:

Wij mogen voor de opdrachtgever alle vier de stappen van onze bouwbegeleiding uit gaan voeren voor een nog te realiseren mantelzorg/kangoeroe-schuurwoning te Zwolle. Deze vier stappen houden in: bouwaanvraag, bestek, aannemersselectie en nazorg (BBAN). Het project staat onder begeleiding van één van onze bouwbegeleiders, Manfred Borreman, en is gestart eind juni 2019. De geplande oplevering zal in december 2019 plaatsvinden.

De volgende werkzaamheden zijn gedaan: afvoeren overtollige grond cq egaliseren rondom woning, leggen begane grond combinatievloer ter plaatse van de vrijstaande schuurwoning in Breecamp Oost Stadshagen Zwolle. 

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?