Verbouwing boerderijwoning te Voorthuizen

Het resultaat:

Voor een particuliere opdrachtgever begeleidt de BBAN een grote verbouwing van een boerderijwoning in Voorthuizen. Het betreft een traditioneel gebouwde woning uit de jaren 70. Opdrachtgever heeft overwogen te gaan verhuizen maar heeft er uiteindelijk voor gekozen om toch de woonboerderij te gaan verbouwen. Na een aantal gesprekken is er een beeld ontstaan van de gewenste nieuwe situatie. Belangrijk hierbij was dat de uitstraling en comfort van de woning verbeterd zou worden en dat de woning beter geïsoleerd zou worden. Samen met een bouwkundig tekenaar is er, zonder uitbreiding van de contouren van het huis, een nieuwe indeling ontstaan waarin gewenste aanpassingen van klant zijn verenigd. Het energielabel zal de gerealiseerde verbouwing van F naar A gaan.
Inmiddels zijn het dak en de buitengevels geïsoleerd en is de woning geheel voorzien van nieuwe gevelkozijnen. Het werk loopt volgens planning en zal voor einde van het jaar worden opgeleverd.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?