Bouw extra bunker en aanpassing sanitair en patchruimte te Lelystad

Het resultaat:

Voor Uretek, een bedrijf gespecialiseerd in het herstel van vloeren en funderingen, hebben we vanuit de BBAN de volledige bouwbegeleiding mogen invullen bij de realisatie van een extra brandwerende bunkerruimte (verdubbeling van bunkercapaciteit). Wij hebben een bijdrage geleverd bij het ontwerp, het bestek, de contractering van de meest passende aannemer en periodiek controleren we de kwaliteit van de bouw. Een mooi project waarin we onze bouwexpertise hebben kunnen inbrengen. 

Het project is gestart op 28 oktober 2019 onder begeleiding van Manfred Borreman van Utiliteitsbouwprofs, namens de BBAN. Verwachte eindoplevering is in februari 2020.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?