Interne verbouwing woning te Amsterdam

Het resultaat:

In een woning in Amsterdam aan de Gibraltarstraat wordt momenteel op de begane grond een interne verbouwing gerealiseerd. Er wordt een nieuwe indeling gemaakt en het installatiewerk wordt vervangen. Ook wordt er een woning scheidend plafond aangebracht. Het project is gestart onder begeleiding van onze bouwbegeleider Albert van Driel.

Met deze opdrachtgever hebben wij ons 4 fasen traject doorlopen. Er is gestart met de bouwaanvraag, tekenwerk, constructieberekeningen. Bestek, het geheel omschrijven van de werkzaamheden, materialen. Aannemersselectie, het selecteren van een geschikte aannemer voor dit werk. Nazorg, deze fase voeren wij nu uit, er vind wekelijks een controle plaats om kwaliteit te waarborgen en eventuele onvoorziene zaken zo goed en adequaat mogelijk op te lossen.

In deze woning is voornamelijk de indeling gewijzigd. Door beperkte ruimte in verband met alleen bewoning begane grond was de oude indeling niet meer naar wens. Ook waren de badkamer en keuken verouderd. Tijd dus om te gaan verbouwen! Na het voortraject hebben wij de controles uitgevoerd op de bouw daarbij komen altijd weer onvoorziene zaken tevoorschijn die wij zo snel en goed mogelijk oplossen. De wens van de klant was dat er voor de bouwvakantie opgeleverd werd en wat ook volgens afspraak is gebeurd. De klant gaat zelf schuren, plamuren en schilderen.

Het project is voor de bouwvakantie 2019 afgerond.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

Wil je verduurzamen?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze experts en maak kans op een gratis P1 meter

P1
Start Over
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?