Verbouwing achteruitbouw te Utrecht

Het resultaat:

In Utrecht begeleiden wij momenteel een jong gezin met het realiseren van een achter uitbouw aan hun mooi gelegen woning aan de rand van het Majellapark. Het betreft een omgevingsvergunning plichtige uitbouw en derhalve hebben wij voor opdrachtgever deze bij de gemeente Utrecht aangevraagd en daarvoor de benodigde bouwkundige tekeningen en berekeningen gemaakt. De vergunning is verleend en de aannemer is gestart met de werkzaamheden. Er is een staalconstructie geplaatst. De staalconstructie heeft als doel de bovenliggende achtergevel, tussenmuur en vloer constructief op te vangen. Het is hierbij belangrijk dat het nieuwe plafond van de woonkamer en de uitbouw op één hoogte moet doorlopen. Om dit te realiseren hebben we de onderdorpel en de deuren van het kozijn naar het platte dak van de uitbouw moeten verhogen om de stalen balk te kunnen plaatsen. Uit onderstaande foto’s wordt duidelijk dat er een flinke staalconstructie nodig was. Daarnaast is gewerkt aan de houtskeletbouw wanden en dak van de uitbouw, zodat de Solarlux vouwwand kan worden geplaatst. Het plaatsen hiervan was een uitdaging vanwege de gewenste maximale hoogte tussen vloer en plafond, maar het resultaat is er naar.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden
Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?
Powered by