Verbouwing en uitbreiding woning te Nieuwpoort

Het resultaat:

De gehele voorbereiding, aanbesteding en bouwbegeleiding hiervan wordt verzorgd door BBAN. De werkzaamheden van dit project zijn gestart rond half september 2018. Tijdens dit project is de bestaande woning is geheel gestript en opnieuw afgewerkt, denk hierbij aan de wanden, plafonds en installaties (inclusief sanitaire ruimten). De woning is uitgebreid met een garage, wasruimte en studeerruimte. De keuken, vloerverwarming en haard is door derden uitgevoerd (bedrijf Schipper & den Hartog). De overige werkzaamheden zijn door BBAN uitgevoerd. De oplevering van dit project heeft plaatsgevonden in de zomer van 2019.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?