Interne verbouwing woonhuis te Maarssen

Het resultaat:

Complete interne verbouwing / verduurzaming. Na isoleren van vrijstaande woning uit de jaren ’70, ook gerealiseerd BBAN! Start februari 2018, duur 3,5 maand, met de voorbereidende werkzaamheden met onze BBAN Ketenpartners.

In de wijk De Reizende Man in Maarssen begeleid de BBAN Groep momenteel een jong gezin met de renovatie van hun vrijstaande woning. Zij hebben deze woning onlangs aangekocht en deze was op dat moment zeer gedateerd. In overleg met klanten is er op basis van hun pakket van wensen een renovatieplan opgesteld en zijn er tekeningen van de nieuwe situatie gemaakt. Op basis van deze tekeningen en een technische omschrijving is er een aannemer geselecteerd en zijn er inmiddels flink wat werkzaamheden verricht.

De hele woning wordt aangepakt maar de grootste verandering vindt plaats aan de achterzijde van de woning zoals bovenstaande foto’s laten zien;

Zoals te zien zijn er op de begane grond inmiddels 2 grote schuifpuien geplaatst en is er op de verdieping een dakkapel geplaatst van ruim 13 meter breed!

Momenteel wordt er hard gewerkt om de nieuwe indeling vorm te geven. Om deze indeling mogelijk te maken zijn er ingrijpende constructieve aanpassingen nodig.

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?