Uitbreiding huisartsenpraktijk ‘Dokters bij Jansen’ te Amersfoort

Het resultaat:

BBAN gaat hier in bouwteam de huisartsenpraktijk intern uitbreiden met 3 spreekkamers. De apotheek verhuisd deels naar Spacelab 2 in Amersfoort, welke wij aldaar ook begeleiden van A tot Z.

“Voor een zakelijke klant begeleiden wij momenteel de uitbreiding van een dokterspraktijk in Amersfoort. De begeleiding behelst het hele traject van ontwerp, technische omschrijving, aannemersselectie tot en met de controle op de uitgevoerde werkzaamheden.

De uitdaging was om in de enigszins beperkte en incourante ruimte, 4 spreekkamers te situeren waarbij deze ruimtes vanzelfsprekend ook goed bereikbaar moesten zijn voor mindervalide en rolstoelgebonden personen. In overleg met opdrachtgever en de betrokken huisartsen is hier door onze tekenaar Arno van de Beld vorm aan gegeven.

Ook de installatietechnische invulling van het plan vergde de nodige aandacht. Samen met de betrokken installateurs is er gekozen voor het toepassen van verwarmings- en koelingsinstallatie in het systeemplafond met een separate mechanische afzuiginstallatie. Hierdoor zijn er geen wandradiatoren nodig waardoor de ruimtes vrij ingericht kunnen worden.

Afgelopen week zijn de gietvloeren aangebracht en deze week gaat de interieurbouwer de pantry’s en de vaste kasten plaatsen zodat de ruimtes in week 52 in gebruik genomen kunnen worden.

Mede door de pro-actieve houding van de betrokken partijen, bouw- en aannemingsbedrijf Ossendrijver, Cevesin installatietechniek, elektrotechnisch installatiebedrijf Ben Smeeing, Schuurman interieur en Erixs creatief maatwerk zal ook deze klus volgens planning de komende week worden opgeleverd.”

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?