Werkzaamheden UWV te Groningen

Het resultaat:

Bij het UWV gebouw in het centrum te Groningen wordt onder begeleiding van Manfred Borreman het buitenblad gevelmetselwerk weer deugdelijk gekoppeld aan het binnen spouwblad d.m.v. het aanbrengen van 25.000 ankers. De werkzaamheden worden in de nacht uitgevoerd zodat er overdag geen geluidsoverlast in het gebouw is. 

Het project is van start gegaan in februari 2020. Er zijn nu circa 16 duizend van de 25 duizend gevelankers aangebracht. Voegwerk vervanging ter plaatsen van de achtergevel moet nog worden afgerond. De verticale gevel dilataties moeten nog worden gezaagd. De verwachting is dat het project begin april 2020 afgerond is.

 

 

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?