Renovatie entreehal Vocas te Hilversum

Het resultaat:

Voor Vocas hebben wij deze week de renovatie van de entreehal opgeleverd. Voor Vocas, een bedrijf gespecialiseerd in audiovisuele apparatuur voor de professionele cameraman/vrouw, waren een aantal zaken belangrijk. De entree moest een eigentijdse, frisse uitstraling krijgen en de doorlooptijd van het project moest zo kort mogelijk zijn vanwege de bereikbaarheid voor de klanten. Onze architecte, Erika Lopulalan, heeft in nauw overleg met onze opdrachtgever het ontwerp gemaakt waarbij de ingang van de receptie en showroom een prominent karakter kreeg. Tevens heeft Erika een interieurontwerp gemaakt met accenten op de marmoleum vloer, balustrades en het systeemplafond.

Na een gedegen voorbereiding, mede noodzakelijk door de complexiteit van de toegangspuien (3 functies!) en het selecteren van goede uitvoerende partijen, is het werk exact volgens planning uitgevoerd en deze week opgeleverd met als resultaat is een mooi verbouwde entree en een tevreden klant.”

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?