Restyling hoofdentree Vogelstruys te Amsterdam

Het resultaat:

Voor dit project is de hoofdentree gerestyled van het kantoorpand Vogelstruys aan de Hullenbergweg in Amsterdam.

Door onze BBAN methode ; Bouwaanvraag – Bestek – Aannemersselectie – Nazorg zijn er aanzienlijke kosten bespaard in bouwtijd, kans op bouwfouten geminimaliseerd, scherpere offertes van de mogelijke hoofdaannemers ingediend en daarmee minder tijd kwijt aan de controle tijdens de bouw.
Door alles op papier in kaart te brengen (tekeningen, berekeningen en bestek) wordt men gedwongen vooraf alles te bepalen. Daarna kan met een gerust hart “elke” hoofdaannemer aanvragen die geeneens ter plaatse hoeft te kijken, dus kortere calculatietijd en minder kosten voor de beoogde hoofdaannemer. Aannemers die afvallen worden door ons consequent geïnformeerd waar de verschillen zaten in hun begroting.

Tijdens de bouwfase kan men zich dan concentreren op tijd, kwaliteit en een goede communicatie, kortom bouwen wordt weer LEUK!

Locatie:

Kom gerust en vrijblijvend langs

Wij maken (ver)bouwen weer leuk

Contactformulier in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)
Maximale uploadgrootte: 8.39MB
Hoe heb je ons gevonden

In memoriam: Henk Jan Bos

Verslagen zijn wij door het bericht, dat op dinsdag 13 september onze collega bouwadviseur Henk Jan Bos op de leeftijd van 68 jaar is overleden.

Wij herinneren Henk Jan als een collega met kennis van zaken en met een drive om altijd maar door te gaan.

Dit jaar zou hij afscheid nemen als bouwadviseur, om zo te kunnen gaan genieten van zijn pensioen, echter mocht het niet meer zo zijn.

We zijn Henk Jan dankbaar voor de kennis en kunde die hij binnen onze organisatie inbracht. Wij zullen dit erg gaan missen.

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?