Zo kunt u de kosten voor een aanbouw berekenen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun reeds bestaande woonruimte uit te breiden met een aanbouw. Dit is een zeer aantrekkelijke optie wanneer uw huidige woonruimte simpelweg te klein aan het worden is. Zo kan het zijn dat uw gezin binnenkort een gezinslid erbij krijgt. In dat geval is er meer woonruimte nodig. Maar in plaats van een tijdrovende verhuizing die bakken met geld kost, kunt u er dan voor kiezen om een aanbouw te realiseren. Op die manier creëert u extra woonruimte, zonder al teveel geld, tijd en energie kwijt te raken. Ontdek welke kosten er verbonden zijn aan het realiseren van een aanbouw en hoe BBAN u kan adviseren.

Bekijk onze projecten »

De prijsopbouw bij het berekenen van de kosten voor een aanbouw

Kiest u ervoor om een aanbouw te realiseren? Dan is het goed om te weten dat het kostenplaatje hiervoor uit diverse onderdelen is opgebouwd. Zo zult u bijvoorbeeld te maken krijgen met arbeidskosten en materiaalkosten. Dit zijn de voornaamste onderdelen van het totale prijskaartje. De kosten hangen grotendeels af van de keuzes die u maakt. Er zijn vandaag de dag veel mogelijkheden. Zo kunt u uit verschillende stijlen en soorten materialen kiezen. Denk hierbij aan standaard, klassiek, landelijk of modern. Uw keuze zal de uiteindelijk prijs beïnvloeden.

Advies van BBAN bij het berekenen van de kosten

Heeft u gepoogd een overzicht te maken van alle losse onderdelen die nodig zijn voor uw project? Maar bent u niet zo’n held met cijfers en budgetten? Wees gerust, BBAN is er om u te helpen. U kunt bij ons terecht voor advies bij het berekenen van de kosten voor uw aanbouw. Dankzij onze brede netwerk aan professionals zijn we in staat om u te koppelen aan de meest geschikte specialist voor uw project. Met meer dan 20 jaar ervaring kunt u erop vertrouwen dat uw project geheel naar wens zal worden uitgevoerd.

Meer dan enkel het berekenen van de kosten voor uw aanbouw

Kosten berekenen aanbouw

Naast advies bij het berekenen van de kosten voor uw aanbouw, kan BBAN nog veel meer voor u betekenen. Wist u dat wij uw aanbouwproject tot een ontzettend leuke ervaring kunnen maken? U hoeft zich dan ook geen enkele zorgen te maken. Bent u namelijk al op de hoogte van onze aantrekkelijke prijzen? 

Dankzij onze jarenlange samenwerking met vaste, bewezen betrouwbare experts zijn wij in staat om tot wel 20% op de kosten te besparen voor u. Zo wordt het realiseren van uw aanbouw een feestje!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken (ver)bouwen leuk

Contact dynamisch in sidebar
Voornaam
Achternaam
Bijlage(n)

Maximum file size: 8.39MB

Hoe heb je ons gevonden

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.

Open chat
1
Kunnen wij je helpen?
Goedendag. Kunnen wij je helpen?