Zelf een huis bouwen? Zo berekent u de kosten per m3

Bent u met uw gezin toe aan een nieuwe woning? Is uw huidige woning te klein geworden door een recente gezinsuitbreiding? Of bent u simpelweg toe aan de volgende stap? Dan kunt u ervoor kiezen om een bestaande woning te kopen. Dit heeft als voordeel dat u waarschijnlijk al vrij snel uw nieuwe stulpje kunt betrekken. Het komt echter wel eens voor dat men het ideale huis niet kan vinden, zelfs na tientallen bezichtigingen in de omgeving. Wilt u uw droomwoning nieuw laten bouwen? Aarzel dan niet om BBAN in te schakelen. Wij begeleiden u graag bij het realiseren van uw nieuwbouw project, van idee tot vergunning. U zult er nooit alleen voor staan.

Bekijk onze projecten »

Advies van BBAN bij het berekenen van de kosten per m3 wanneer u zelf een huis gaat bouwen

Voor een particulier zoals u zelf kan het realiseren van een nieuwbouwproject behoorlijk ingewikkeld zijn. Doorgaans hebben de meeste mensen namelijk geen ervaring met dergelijke projecten. Wanneer het de eerste keer is dat u zelf een woning gaat bouwen, is het dan ook verstandig om een aannemer in de arm te nemen. BBAN begeleidt u graag in uw zoektocht naar de beste aannemer in uw regio. Als gevolg van onze jarenlange ervaring begrijpen wij dat ieder project uniek is en om een andere aanpak vraagt. Wij schakelen dan ook altijd de meest geschikte specialisten in voor uw project. Zo bent u er ook van verzekerd dat de totale kosten van uw nieuwbouwproject nooit te hoog op zullen lopen.

Geen zorgen over de kosten per m3 wanneer u zelf een huis gaat bouwen

Geld zal ongetwijfeld een belangrijke rol spelen bij het realiseren van uw nieuwbouw project. U hoeft zich desalniettemin geen enkele zorgen te maken over het berekenen van de kosten per m3 voor uw nieuwbouw project. Wanneer u ervoor kiest om een bouwbegeleider van BBAN in te schakelen voor uw klus, kunt u erop vertrouwen dat de kosten nooit te hoog op zullen lopen. Bij BBAN werken we namelijk altijd met vaste, bekende en bewezen betrouwbare partijen samen. Daarbovenop hanteren we ook te allen tijde een strikte kwaliteitsprocedure. Hierdoor behoeden we u voor hoge kosten. 

Zelf huis bouwen kosten per m3

We zullen altijd de beste prijs voor u afspreken met de aannemers binnen ons vertrouwde netwerk. Wist u bovendien dat we forse kostenreducties kunnen realiseren die kunnen oplopen tot wel 20 procent?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Het duurt maximaal 10 minuten

Wij maken (ver)bouwen leuk

NIEUW Contact dynamisch in sidebar
Ik wil graag contact

Ik heb een vraag

Ik wil een offerte aanvragen

BBAN Bouwbegeleiding & Advies helpt
u o.a. met het verduurzamen van uw vastgoed.

het “promoten” van “kopen” zoals Black Friday hoort daar niet bij.